Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felbukkant egy új férfi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felbukkant egy új férfi az életemben annak ellenére, hogy komoly párkapcsolatban élek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Huszonéves, komoly gondolkodású lány vagyok. 4 éve élek párkapcsolatban, néhány hónapja menyasszony is vagyok. És itt jön a gond: kb. két hónapja belépett egy férfi az életembe, aki nagyon tetszik nekem, megdobogtatta a szívemet. Próbáltam küzdeni az érzés ellen, de nem megy, most sem tudom őt kiverni a fejemből. A vonzalom kölcsönös, nagyon tetszem neki...sokat beszélgettünk már egymással és a jellemme, a természete is nagyon jó.

Veletek fordult már elő hasonló? Hogy komoly párkapcsolatban éltetek és egyszer csak jött egy harmadik? Mit tettetek?

Szerintetek akkor észrevettem volna ezt a férfit, ha otthon minden rendben lett volna?

Várom a véleményeket, tapasztalatokat. Köszönöm.

2011. dec. 30. 16:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Folyamatosan próbálok rájönni, hogy miért alakulhatott ki bennem ez az érzés egy másik férfi iránt...de ez egy hosszú történet, nem tudom néhány szóban megfogalmazni.

Én is olyan vagyok, mint az egyik válaszoló, hogy magam helyett másokat helyezek előtérbe és inkább én szenvedjek. Azon is sokat agyaltam, hogy miért pont ez a férfi tetszett meg és miért pont most?? Hiszen annyi meg annyi férfival találkoztam az elmúlt 4 évben, de egyszer sem éreztem még csak hasonlót sem...

Nagyot téved aki azt írta, hogy azért fogom a másodikat választani, mert jobban néz ki...az a furcsa, hogy nagyon hasonló a külsejük...szóval ha valami lázadás féle lenne, akkor miért nem a homlokegyenest más típusú pasi tetszett meg??

2011. dec. 31. 09:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Ennyit a nőkről..... egy kis érzelgősség, kis odafigyelő nyaló duma és máris el lehet csavarni a fejeteket. Ha tényleg komoly párkapcsolatban vagy, meg se fordulna a fejedben hogy "mit tegyek" ?! alapból kizárnád a lehetőségét annak hogy félre****lj..... pffffffffff
2011. dec. 31. 13:36
 13/14 Lifeishard ***** válasza:

"Szerintetek akkor észrevettem volna ezt a férfit, ha otthon minden rendben lett volna?"

Ezek szerint nincs minden rendben...? Ha tényleg komoly gondolkodású vagy, azon gondolkodj el, mi az, amit a párodtól nem kapsz meg. Persze-persze, az érzelmeket nem lehet gondolatok közé szorítani, de átgondolni és mérlegre tenni a kapcsolatot, na azt lehet. Megvallom töredelmesen, velem még nem fordult elő, hogy szerelmes voltam, de jött egy harmadik, űgyhogy fingom sincs, mit kéne tenned, de úgyis lesz pro és kontra is a jelenlegi kapcsolatod folytatását illetően. Neked kell döntened, de ne az a sz@r vezéreljen, hogy "egyszer élsz", mert akit ez vezet, egyszer él, de sokszor baxik rá.

2012. jan. 2. 01:02
 14/14 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak:

Nagyon sokat agyaltam azon, hogy mi lehet az oka annak, hogy észrevettem ezt a másik férfit. Nem volt otthon minden teljesen rendben, ugyanis néha érzelmi dolgokban szenvedtem hiányt, annak ellenére, hogy az igényeimet folyamatosan kommunikáltam a párom felé, elmondtam neki, hogy mire vágyom és úgy érzem, hogy ezt nem tudta kellő komolysággal kezelni. Sokat beszélgettünk erről és belátta, hogy teljes mértékben igazam volt ebben.

Nem az 'egyszer élünk' elv vezérel, hiszen akkor már léptem volna...egyszerűen csak jól akarok dönteni és boldog akarok lenni.

Köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 7. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!