Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az elcsépelt közmondások válnak igazzá?
Figyelt kérdés
"Megszeretni valakit egy perc is elég, elfelejteni egy élet is kevés."
Sajnos ez tény, mindenki azzal jön, hogy az idő majd segít.
Szerintem ez csak az időnek nem mondta el senki, hogy ez lenne a feladata... Fél éve szenvedek exem miatt aki a mai napig nem tudom ténylegesen miért szakított mert sose volt vita semmi. Viszont tudom az alkohol sem segít semmit. 22/F
2011. dec. 30. 02:06
11/12 anonim válasza:
Az idő igenis segít.. A felejtéshez sajnos NAGYON sok idő kell. Évtizedek halványítanak emlékeken.
Mást tesz az idő. Átrágod a dolgokat ezerszer, és ahogy te is változol az évekkel, máshogy fogod látni a régi dolgaidat is.
Másrészt pedig.. sokszor az emlékek megszépülnek, a fájdalom tompulhat. Persze nem mindig. De fel a fejjel, mert csak előre tudsz menni. Nincs más lehetőség.
23F
12/12 anonim válasza:
De az a közmondás is igaz, hogy "Aki visszafelé tekintget, pofára esik." Egyébként miért nem beszéled meg vele, hogy tulajdonképpen mi is volt a szakítás oka? Csak hogy tisztán láss, és ne maradjanak kérdőjelek benned. Nem csoda, hogy ilyen nehezen tudod túltenni magad rajta, ha van egy ekkora homályos folt az összképen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!