Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig az elcsépelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig az elcsépelt közmondások válnak igazzá?

Figyelt kérdés

"Megszeretni valakit egy perc is elég, elfelejteni egy élet is kevés."

Sajnos ez tény, mindenki azzal jön, hogy az idő majd segít.

Szerintem ez csak az időnek nem mondta el senki, hogy ez lenne a feladata... Fél éve szenvedek exem miatt aki a mai napig nem tudom ténylegesen miért szakított mert sose volt vita semmi. Viszont tudom az alkohol sem segít semmit. 22/F

2011. dec. 30. 02:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

az örömlányokat próbáltad már?

jobb,mint a pia szerelmi bánatra.

2011. dec. 30. 02:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Sajnos van egy apró stilisztikai hiba ebbe. Férfi létemre én ha valakit szeretek nem tudok mással lefeküdni. :/
2011. dec. 30. 02:09
 3/12 anonim válasza:
Az idő relatív, a szerelem meg vak.
2011. dec. 30. 02:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretek tényleg ilyeneken panaszkodni, csak napról napra vele álmodni, úgy, hogy már tudom soha nem lehet az enyém, egy pöppet negatívvá teszi az ember hozzáállását.
2011. dec. 30. 02:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Én most pont egy ilyen filozofikus-fizikus korszakomat élem. Már eddig is úgy gondoltam, hogy az idő egy illúzió, most már úgy vélem, hogy a tér is. Viszont akkor mi a fénysebesség? Mert mint tudjuk, annál csak egy dolog van, ami gyorsabb: a hasmenés.
2011. dec. 30. 02:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Még, h az agyával gondolkodik az ember... Csak a szív erről sosem hallott és bele dumál mindenbe....
2011. dec. 30. 02:16
 7/12 anonim ***** válasza:

én is azt hittem,hogy nem fog menni mással,aztán amikor ott állt előttem meztelenül a csaj,valahogy mintha egy lemerült aksiból,teljesen felöltött géppé,önmagammá változtam volna vissza.

más nő társasága szóba sem jöhetett,mert nem érdekelt más,ezért lett örömlány,ott nem kell dumálni.

2011. dec. 30. 02:17
 8/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy tényleg nehéz elhinni, de én nem lennék képes egy prostival lefeküdni. Vannak elveim..
2011. dec. 30. 02:18
 9/12 anonim ***** válasza:

foglald el magad valami mással: munka tanulás sport hobbi ilyesmi

ami örömet okoz és elvonja a gondolataidat

2011. dec. 30. 02:19
 10/12 A kérdező kommentje:
Ezzel próbálkozom fél éve. Sajnos sikerült néha elég csúnyán szétcsapnom magam... Pedig tökéletesen tisztába vagyok vele, hogy az alkohol nem megoldás, csak az a pár óra amikor nem rá gondolok. Akkor tudok egy picit nyugodt lenni. Csak hát ugyebár van amikor pont az alkohol erősíti fel ezeket az érzéseket szóval nem egyszerű.
2011. dec. 30. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!