Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet? Vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Van egy csaj az egyetemen, akivel jóban vagyok. Találkozgatunk (találkozgattunk), de van pasija, így én egyenlőre nem nyomultam rá, pusztán jókat beszélgettünk sétáltunk. Persze, tökjó lenne, ha összejönnénk, mert nagyon szép, és intelligens lány, de én viszont nem tartom magam ekkora genyónak, hogy lenyúljam valaki nőjét, háta mögött. (főleg nem az ünnepek alatt.) Készültem neki ajándékkal karácsonyra, pusztán figyelmességből, és mondta, hogy megbeszéljük,mikor találkozunk a héten... 1 hete. Azóta nem ír, pedig napjában többször is fenn van face-n. Én úgy vagyok vele,hogyha nem érdeklem, akkor nem keresem én se őt... főleg,hogy ő mondta, hogy beszélünk majd. Viszont szavatartó embernek tartom magam, és szeretném neki odaadni az ajándékát (tudja ezt, ezért is ,,fáj" hogy nem keres.) Szerintetek jó ötlet, vagy már ezt a lépést se tegyem meg?

Normális válaszokat kérek. Előre is köszi !

2011. dec. 30. 01:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
szerintem képzeld el h te mit éreznél ha egy számodra vadidegen sráctól a nöd kapna ajándékot... neked nem forrna a véred?
2011. dec. 30. 01:17
 12/23 A kérdező kommentje:
Uccsó: ez attól függ, lenne-e okom a gyanakvásra, hogy talán valami más is van a háttérben. (Azt tudom, hogy nyáron már szakítottak egyszer, szal nem minden kóser feléjük)
2011. dec. 30. 01:18
 13/23 anonim ***** válasza:
megereszthetne, persze, de lehet hogy mint te ő is arra vár hogy ráírj.. amúgymeg ha tetszik neked éreztesd vele.. és ha neki nem tetszel úgyis lefog állítani.. és mondja hogy maradjunk barátok blablabla...
2011. dec. 30. 01:19
 14/23 A kérdező kommentje:
Oké, de azt sem szeretném, ha csak ,,muszájból" jönne el... éppen ezért gondolom, hogy nincs kedve az egészhez, és ezért nem jelentkezik.
2011. dec. 30. 01:22
 15/23 anonim ***** válasza:
vagy lehet hogy észrevette hogy tetszel neki, és ezért próbál kerülni. ez ésszerű ok lenne, mivel van pasija.. szóval szerintem valld be neki hogy tetszik neked.. túl sok vesztenivalód nincs vele.. mégis csak jobb ha tudja.. meg akkor te is tudod hogy mi a helyzet
2011. dec. 30. 01:24
 16/23 A kérdező kommentje:
Igen, végülis ez nyűglődés senkinek sem jó... mondjuk azt nem hiszem, hogy ezért kerülne, mert nem nyitottam felé egyértelműen a fent említett okból kifolyólag... de akkor az csak nem meghunyászkodás, ha írok neki,hogy odaadnám neki, amit készítettem.(azok után, hogy nem ír) Vagy igen? (ezt szeretném elkerülni ugyanis)
2011. dec. 30. 01:27
 17/23 anonim ***** válasza:
írj neki mindenképp. ha nem akar találkozni veled akkor úgysem fog ráérni. és ha sikerül találkoznod vele. akkor mondd meg neki hogy mi a pálya.. hogy tetszik neked.. és kész. majd lesz valahogy,de tuti jobb lesz mint most. :)
2011. dec. 30. 01:33
 18/23 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, ezt fogom tenni. Köszi a tanácsot :)
2011. dec. 30. 01:39
 19/23 anonim ***** válasza:
igazán nincs mit :)
2011. dec. 30. 01:42
 20/23 anonim ***** válasza:

szerintem is keresheted, de ha érzed a távolság tartását -tisztázd vele ! Tapintatosan de határozottan. Ez nem megy az embereknek ,elmondani konkrétan h kb mit is éreznek. inkább kerülgetik egymást futják a felesleges látszat udvarias köröket. Mert biztos h kedvel ,ezért kerül most. Ehhez kell a bátorság amikor megmondom h mennyire érdekel a másik(nem utolsó sorban tudom h az adott fél is jól veszi az esetleges határokat, netalántán viszonzatlanságot)

Szerintem azért kerül mert igy kinos neki , de lehettek nagyon jó barátok ha rendezitek a helyzetet .Aztán lehettek szex társak idővel ,vagy akár egy pár is ..-igy viszont elúszhat egy jó emberi kapcsolat. uh írjáál neki :)

2011. dec. 30. 01:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!