Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki boldogtalannak érzi magát a párkapcsolatában?
Mivel névtelen vagy ezért nem tudom. Pontosan melyik esetről beszélsz. Amikor legyilkosoztak?
Egyébként meg nem hiszem, hogy így háromnegyed kettő tájékán az én ömlengésemre lennél kíváncsi. abból van elég a Gy.k.-n
Ja igen, kérdező
Miért vagy boldogtalan?
(legalább ne offoljuk szét a kérdését :D)
Volt egy kérdésem Szenteste (Karácsonykor egyedül), annál beszélgettünk.
Lehet, hogy a 3/4 2 tényleg nem a legalkalmasabb időpont, de ha ömlengeni támad kedved, én tényleg szívesen meghallgatom. Sajnálom, ha ezt nem hiszed el... Ha mégis, akkor írj üzit. Most lehet, hogy mindjárt lefekszem aludni, de megígérem, hogy válaszolok holnap.
Kérdező, ha te szeretnél esetleg panaszkodni, vagy csak elmesélni, ami bánt, te is írhatsz nyugodtan!
23/L
Jaj, kérdező... tudom, hogy írásban nehéz ezt megállapítani, de én ehhez most olyan lelkiismeret-furdalást keltő hangnemet társítottam. :\
Mondd el, mi bánt, hátha tudunk segíteni! :)
Nem lelkiismeretkeltős "hangnemben" írtam :) Inkább vicces.
Hmmm, bizonytalannak érzem a kapcsolatom. Nem vagyok biztos, abban, hogy jó megbízgatok-e a pasimban vagy sem.
Ha jól értelmezem, akkor nem az a baj, hogy bejelöl lányokat, hanem hogy hazudik róla...
Beszéltél már erről vele? Mármint normálisan, és nem hisztis-nősen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!