Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan aki boldogtalann...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki boldogtalannak érzi magát a párkapcsolatában?

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 01:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Daw, #6-os vagyok és igazából beszéltünk mi már... és tudom, hogy mi történt veletek. A véleményemet is elmondtam (úgyhogy a csak negatívot kikérem magamnak), de ha van valami, amiről beszélni szeretnél, én szívesen meghallgatom. Nem mondom, hogy tudok segíteni, de hallgatásban jó vagyok. :) És tényleg érdekel.
2011. dec. 30. 01:34
 12/25 anonim ***** válasza:

Mivel névtelen vagy ezért nem tudom. Pontosan melyik esetről beszélsz. Amikor legyilkosoztak?

Egyébként meg nem hiszem, hogy így háromnegyed kettő tájékán az én ömlengésemre lennél kíváncsi. abból van elég a Gy.k.-n

2011. dec. 30. 01:39
 13/25 anonim ***** válasza:

Ja igen, kérdező

Miért vagy boldogtalan?

(legalább ne offoljuk szét a kérdését :D)

2011. dec. 30. 01:41
 14/25 anonim ***** válasza:

Volt egy kérdésem Szenteste (Karácsonykor egyedül), annál beszélgettünk.

Lehet, hogy a 3/4 2 tényleg nem a legalkalmasabb időpont, de ha ömlengeni támad kedved, én tényleg szívesen meghallgatom. Sajnálom, ha ezt nem hiszed el... Ha mégis, akkor írj üzit. Most lehet, hogy mindjárt lefekszem aludni, de megígérem, hogy válaszolok holnap.

Kérdező, ha te szeretnél esetleg panaszkodni, vagy csak elmesélni, ami bánt, te is írhatsz nyugodtan!

23/L

2011. dec. 30. 01:44
 15/25 A kérdező kommentje:
Mostmár mind1....nyugodtan dumcsizzatok! :)
2011. dec. 30. 01:46
 16/25 anonim ***** válasza:

Jaj, kérdező... tudom, hogy írásban nehéz ezt megállapítani, de én ehhez most olyan lelkiismeret-furdalást keltő hangnemet társítottam. :\

Mondd el, mi bánt, hátha tudunk segíteni! :)

2011. dec. 30. 01:50
 17/25 A kérdező kommentje:

Nem lelkiismeretkeltős "hangnemben" írtam :) Inkább vicces.

Hmmm, bizonytalannak érzem a kapcsolatom. Nem vagyok biztos, abban, hogy jó megbízgatok-e a pasimban vagy sem.

2011. dec. 30. 01:53
 18/25 anonim ***** válasza:
Adott valaha bármi okot a bizalmatlanságra?
2011. dec. 30. 01:54
 19/25 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ez ilyen pitiáner dolog, de pl közösségi oldalon bejelölget lányokat. Rákérdezek és azt mondja, hogy nem is ő volt és, hogy ők jelöltél. Holott tudom, hogy hazudik, mert jön a visszajelzés hogy ők igazoltak vissza. Szóval ilyen kis dolgokban hazudik és ez zavar. Lehet, hogy viccesen hangzik de tényleg zavar és azon gondolkozom, hogy sokszor van a haverjaival akkor lehet hogy nem is velük van hanem ennyi erővel más lányokkal is lehet.
2011. dec. 30. 02:00
 20/25 anonim ***** válasza:

Ha jól értelmezem, akkor nem az a baj, hogy bejelöl lányokat, hanem hogy hazudik róla...

Beszéltél már erről vele? Mármint normálisan, és nem hisztis-nősen :)

2011. dec. 30. 02:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!