Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek, hogy ne lássam a Hugim boldogtalannak?
A legjobb barátnőm lassan egy éve összejött egy vele egy idős sráccal akivel az első hónap rendesen ment azután meg a pasi "megcsalta" (csókolózott egy másik csajjal). Ezt a barátnőm megtudta és ezért szakítottak, rá 1 napra újra összejöttek. Pár hónapig együtt voltak még. Aztán a srác átkapcsolt szemét üzemmódba és játszott az b.nőm érzéseivel. Akkor megint szakítottak. 3-4 hónappal később odaköltözött abba a városba a b.nőm. És megint összejöttek.
Én ki nem állhatom a gyereket, mert bántotta lelkileg lb-et. A b.nőm olyan nekem mintha a hugom lenne és féltem, de ezt ő piszkálásnak gondolja. Szerintetek mit tegyek? Nekem megint nagyon rossz érzésem van velük kapcsolatban.
(380 km-es távkapcsolatuk volt.)
csukd be a szemed .. jobbat nem tudsz az ő élete [sajnos] úgy cseszi el ahogy akarja úgy látszik a "hugik" már csak ilyenek :S
19F
De az a baj, hogy nem tudnám végig nézni, ha megint szenvedne :/
Ja... Azt elfelejtettem írni, hogy azt modta, hogy: 'Ha nem jöttek volna újra össze akkor ő már nem lenne...'
magyarán megölte volna magát....
Tudom, tudom... Emo hajlam -.-'
Hála égnek én még nem láttam, csak képen...
Mint említettem 380 km-re lakik innen...
Bár az esne a legjobban, de nem tenném meg...
Bár nem én vagyok az egyetlen a baráti körből aki szivesen kinyírná...
Ez ismerős...
Az én sztorimban annyi a külömbség h 10 kilométerre lakik a srác.
Hát nem egyszer mondtam neki, hogy egy pancser a srác, meg, hogy nem érdemel meg egy ilyen lányt.... De nem hallgat rám... Hihettetlenül makacs...
Meg az se egyszer volt már, hogy sírva jött, hozzám, hogy ő nem bírja tovább nélküle...
Ja meg azt is mondta, hogy mostanában sokat csalódott benne pozitívan... Ez annyit takar (mint később megtudtam), hogy találkoztak volna és a b.nőm ment busszal és a srác késett 1 órát és az volt neki a +csalódás, hogy utána vagy 12x megkérdezte, hogy most haragszik-e...
Na erről mi a vélemény? O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!