Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

OOEverOo kérdése:

Szerintetek mit tegyek, hogy ne lássam a Hugim boldogtalannak?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm lassan egy éve összejött egy vele egy idős sráccal akivel az első hónap rendesen ment azután meg a pasi "megcsalta" (csókolózott egy másik csajjal). Ezt a barátnőm megtudta és ezért szakítottak, rá 1 napra újra összejöttek. Pár hónapig együtt voltak még. Aztán a srác átkapcsolt szemét üzemmódba és játszott az b.nőm érzéseivel. Akkor megint szakítottak. 3-4 hónappal később odaköltözött abba a városba a b.nőm. És megint összejöttek.

Én ki nem állhatom a gyereket, mert bántotta lelkileg lb-et. A b.nőm olyan nekem mintha a hugom lenne és féltem, de ezt ő piszkálásnak gondolja. Szerintetek mit tegyek? Nekem megint nagyon rossz érzésem van velük kapcsolatban.

(380 km-es távkapcsolatuk volt.)

2011. júl. 6. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

csukd be a szemed .. jobbat nem tudsz az ő élete [sajnos] úgy cseszi el ahogy akarja úgy látszik a "hugik" már csak ilyenek :S

19F

2011. júl. 6. 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha meglátod újra a srácot akkor rúgd szét a tökét és megfogsz könnyebbülni:)
2011. júl. 6. 21:51
 3/10 A kérdező kommentje:

De az a baj, hogy nem tudnám végig nézni, ha megint szenvedne :/

Ja... Azt elfelejtettem írni, hogy azt modta, hogy: 'Ha nem jöttek volna újra össze akkor ő már nem lenne...'

magyarán megölte volna magát....

Tudom, tudom... Emo hajlam -.-'

2011. júl. 6. 21:52
 4/10 A kérdező kommentje:

Hála égnek én még nem láttam, csak képen...

Mint említettem 380 km-re lakik innen...

Bár az esne a legjobban, de nem tenném meg...

Bár nem én vagyok az egyetlen a baráti körből aki szivesen kinyírná...

2011. júl. 6. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:
a nők imádnak szenvedni az ilyen pasik mellett. ez van, ilyenek, szabad akaratuk van.
2011. júl. 6. 21:58
 6/10 anonim ***** válasza:
mert ostoba... de ez jó példa, hogy sokszor a hölgyek sem tudják, mit akarnak a másiktól..
2011. júl. 9. 10:42
 7/10 anonim válasza:

Ez ismerős...

Az én sztorimban annyi a külömbség h 10 kilométerre lakik a srác.

2011. júl. 9. 11:04
 8/10 anonim ***** válasza:
az ilyen kapcsolat értelmetlen.a húgod elvakult a szerelemtől.néhány szemétséget csinál vele az a csávó, szembesítsd a húgoddal,hogy ő egy idióta.megalázza magát,egy emberi lábtörlő.volt egy esetem,csak férfi volt az illető,és a barátnője,egyszerűen tönkre vágta lelkileg az állandó játszadozással.sportoló létére spontán összeesett és hiper érzékeny lett.aztán elmeséltem neki egy kitalált történetet,ahol az egyik fél,ugyanazokat a dolgokat művelte a másikkal,mint a barátnője vele.így kívülállóként szemlélte a történéseket és rájött,hogy tényleg szemét dolgokat csinált vele az a nő. és mindig emlékeztettem arra,hogy ő egy papucs. húgosnál is ezt kell csinálni,sőt,ha még egyszer hozzád rohan sírni,ne sajnáljad,hanem mond azt,hogy ez egy szar(bocsánat a kifejezésért) kapcsolat,te sírsz ,ő nevet,old meg magad,mert ezen nincs mit megbocsátani,elfelejteni,kibékülni.
2011. júl. 9. 11:20
 9/10 A kérdező kommentje:

Hát nem egyszer mondtam neki, hogy egy pancser a srác, meg, hogy nem érdemel meg egy ilyen lányt.... De nem hallgat rám... Hihettetlenül makacs...

Meg az se egyszer volt már, hogy sírva jött, hozzám, hogy ő nem bírja tovább nélküle...

Ja meg azt is mondta, hogy mostanában sokat csalódott benne pozitívan... Ez annyit takar (mint később megtudtam), hogy találkoztak volna és a b.nőm ment busszal és a srác késett 1 órát és az volt neki a +csalódás, hogy utána vagy 12x megkérdezte, hogy most haragszik-e...

Na erről mi a vélemény? O.o

2011. júl. 9. 12:27
 10/10 anonim ***** válasza:
nem a gyerek a pancser,hanem a húgod.őt kihasználja,nem becsüli ez a fickó.ezt el kell neki mondani.
2011. júl. 9. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!