Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mit tegyek, hogy többet lássam azt, aki
Tetszik?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki Tetszik, s, bár egy településen lakunk, én Sajnos alig Látom. : ((Még annyi, hogy van itt egy hatalmas Foci Pálya, ahol a helybeliek Péntekenként szoktak edzeni, Ő régen kijárt állítólag sokszor [én régebben nem mentem nagyon arra fele, azért nem tudom ..] mostanság, amikor bezzeg lemegyek oda minden Pénteken, nem jön pedig ez az egyetlen alkalom, amikor órákon keresztül figyelhettem volna .. : (( Lehet azért, mert sokat tanul, vagy nem tudom .. páran [akiknek elmertem mondani, hogy Ki Tetszik], azt mondták, Ha egy Foci Őrűlt nem megy ki Focizni, akkor lehet van csaja .. igazság az, hogy nem úgy néz ki, de nem tudom .. de ezzel egy nap alatt úgy lelombozták a kedvem .. :(
Ha nincs akkor legyél te az és akkor annyit nézheted amennyit csak akarod.:)
2011. máj. 23. 17:21
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. : )) Igazság szerint suliban egy ismerősét megkérdeztem, hát nem tudott biztos választ adni .. ://
2011. máj. 23. 17:35
3/12 anonim válasza:
De ha valamilyen közösségi oldalon fent van akkor ott csak ki írja.Nézd meg aztán ha nincs akkor hajrá!!
2011. máj. 23. 18:37
4/12 A kérdező kommentje:
Fent avan nekem Facebook-on, csak olyan félős vagyok, hogy nem merek ráírni .. + azért is, mert ugye csak látásból ismerem, és, ha ráírok, akkor mit mondjak miért. ?? :O
2011. máj. 24. 15:16
5/12 anonim válasza:
Hát talán ha csak ráköszönsz már akkor is talán veszi a lapot.De talán:
-Szia
-válasz(valamit valószínű hogy fog írni)
-kérdezd meg hogy tudja e hogy ki vagy
-válasz(ha nem akkor mond el neki,ha igen akkor mond neki hogy szoktad látni az edzésen de mostanában nem és hogy miért nem jár?)
Ha eddig már eljutottatok akkor talán már egyedül is menni fog ha viszont azt mondja hogy mennie kell meg hasonló kamu szövegeket akkor ne remélj túl sokat.
2011. máj. 24. 17:39
6/12 anonim válasza:
Ja és ne félj!!!!!!!!!!
A neten mindenki sokkal kommunikatívabb mint a valóságban.
Mély levegő és hajrá ;)
2011. máj. 24. 17:45
7/12 A kérdező kommentje:
Próbálkozom-Próbálkozom .. : )) Mélylevegőő Beee-és Kiii. : DD ,, de mostanság annyit tanul ,, :( másik meg, fent van az ismerőseim között Facebook-on, de ott meg alig van fent ,, és az még kicsit erős lenne, ha felvenném msn-re ..
2011. máj. 24. 20:20
8/12 anonim válasza:
Szerintem felveheted MSN-re és csinálj ugy mintha valamihez gyüjtenél anyagot és szeretnél kérdezni tőle ezt azt.:)
Ez így hülyén hangozhat de működhet ha bejössz neki.
Persze bármilyen témát választasz előbb nézz utána valamilyen szinten nehogy visszakérdezzen aztán meg nem tudsz mit mondani.
A téma legyen valamilyen párkapcsolati dolog.
Így hirtelen ez jutott az eszembe.
2011. máj. 24. 22:19
9/12 anonim válasza:
Ja és igen amíg beszívod a levegőt addig gépelsz ,amikor kifújod megnyomod az entert.:D:D
2011. máj. 24. 22:22
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát megpróbálom. ! : )) olyan lehetőség, ha felveszem msn-re nincs, ha megkérdezi ki vagyok, hogy nem jó az msn-em, és minden idegent is képes felvenni. ? : )) [ erről hallottam, meg ebben " áldozat " is voltam. : )) ] De KÖszönöm Szépen utolsó válaszoló , SOKAT SEGÍTETTÉL !! : ))♥
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!