Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás vagy nem? Szakítanáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás vagy nem? Szakítanátok egymással, ha szerelem helyett már csak szeretetet éreznétek?

Figyelt kérdés
.barátommal mostanában enyhültek az érzéseink, és mind a kettőnknek megfordult már a fejében a szakítás, de egyikünk sem tudja, hogy mi legyen. ha megkérdeztem mit szeretne, azt mondta, hogy nem tudja, azt szeretné, amit én akarok.azt mondta szeret,és örökké szeretni si fog, de már nem szerelemből szeretjük egymást
2009. máj. 20. 21:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én voltam aki a korotokat meg azt kérdezte, hogy mióta jártok:)Egy kapcsolatban adódhatnak-sőt adódnak is mélypontok ez a hét hónap nálunk is kritikus volt picit.Ilyenkor az ember elbizonytalanodik és úgy érzi, hogy könnyebb lenne a másik nélkül viszont egy másik percben meg úgy érzi, hogy soha nem tudná elengedni a másikat.

Namost;kevés rendes pasi van aki szeretne téged és becsülne és ha már 7 hónapja együtt vagytok akkor gondolom ő jó hozzád.Az érettségi miatt keveset tudtok találkozni ez nincs túl jó hatással a kapcsolatra.Leginkább azért mert ha az ember egyedül van akkor több ideje van gondolkodni "butaságokon".Ha úgy érzed, hogy van vele jövőd-mert ezt érezned kell akkor légy te a megértő barátnő.Bíztasd! mert biztosan izgul és sokat tanul a szóbelik miatt, lepd meg és minél többet tudtok beszélgetni annál jobb.

+tervezgessétek, hogy hova mehettek majd nyáron ha vége a tanulásnak(elég egy sima strand ).Ha szeretnél vele maradni akkor el kell fogadnod, hogy egy kapcsolatban nem csak mindig a szép és jó dolgok vannak, és a barátodnak most szüksége van rád, hogy támogasd és ne "nyafogj" sokat-ha így teszel akkor az ő érzései is meg fognak változni és nem fogja elfelejteni, hogy a szerelme mellette állt.(Zárójelben még annyit, hogy elég fiatalok vagytok mindketten és nem érdemes valaki mellett éveket lehúzni ha nem érzed magad jól vele, vagy szívesebben lennél mással vagy netalántán egyedül, mert úgyis csak megbánnád.)

Kitarást és ha szereted akkor ne hagyd másnak, vigyázz rá!

2009. máj. 20. 21:32
 12/13 anonim ***** válasza:

A barátom tavaly érettségizett, akkor kb. fél éve lehettünk együtt. Viszont az érettségi alatt nem vettem észre semmi változást. Sőt még jobban ragaszkodtam hozzá, hogy kevesebbet találkoztunk.

Véleményem szerint nem normális, hogy 7 hónap alatt elmúljon egy szerelem. Ennyi idő alatt még akkora szeretetté sem alakulhat át, maximum barátság.

Fiatal vagy még, ne kösd magad le olyan pasi mellett akit nem szerelemmel szeretsz ennyi idő után!

Hidd el egyszer találsz olyat akiért még 2 év után is megdobban a szived!

Az előző barátomnál én is ezt éreztem, mint te. Tovább is léptem... utána egyből rátaláltam a mostani barátomra, másfél év után is annyira jó vele! :)

Csak azt tudom tanácsolni, hogy lépj tovább!!!

2009. máj. 20. 23:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is, ez olyan, hogy mondjuk három év után oké, de hét hónap, ha ahhoz nézed, hogy "örökké"-->40-50 év, az semmi. Nekünk is volt rossz időszakunk, de az érzelmeink ugyanazok voltak, csak feszültebbek voltunk, és egymáson töltöttük ki, de nem volt különösebb maradandó hatása. Mi még csak egy éve vagyunk együtt, de nem érzek semmi olyat, hogy elegem lenne, nem lennék szerelmes, pedig én aztán igazán szeszélyes alkat vagyok...
2009. máj. 21. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!