Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás vagy nem? Szakítanáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás vagy nem? Szakítanátok egymással, ha szerelem helyett már csak szeretetet éreznétek?

Figyelt kérdés
.barátommal mostanában enyhültek az érzéseink, és mind a kettőnknek megfordult már a fejében a szakítás, de egyikünk sem tudja, hogy mi legyen. ha megkérdeztem mit szeretne, azt mondta, hogy nem tudja, azt szeretné, amit én akarok.azt mondta szeret,és örökké szeretni si fog, de már nem szerelemből szeretjük egymást
2009. máj. 20. 21:06
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
hogy lehetne ez jobb? érdemes lenne harcolni a kapcsolatért, vagy jobb, ha hagyjuk kihűlni teljesen?
2009. máj. 20. 21:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
feltétetelezem elég hosszú ideje együtt vgatyokmár sztem ha valamikor igazn szerelkmesek voltatok egymásba akkor azt ujra fellehet lobbantani mennyetek el arra a helyekre hol összejöttetek hol az első csók volt hol megismertétek egymást ilyenek ,ha ezután sincs változás akkor bezséljétek meg lehet h pár nap szünet egymás nélkül jűt fog tenni de ez csak a végső megoldás legyen
2009. máj. 20. 21:08
 3/13 anonim ***** válasza:
A válaszhoz kéne az, hogy mennyi idősek vagytok és mióta vagytok együtt :)
2009. máj. 20. 21:08
 4/13 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok én, barátom 18 és 7 hónapja vagyunk együtt
2009. máj. 20. 21:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy a szerelem egy idő után elmúlik, akárhogy szépítjük. De az egymás iránt érzett mély szeretet örök és ez is ugyanolyan jótud lenni, csak egy kicsit más. Különben tlnyleg tudni kellene milyen régóta vagytok eggyütt.
2009. máj. 20. 21:13
 6/13 A kérdező kommentje:
7 hónapja
2009. máj. 20. 21:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ez elég rövid idő ahoz, hogy a szerelem elmúljon. Tényleg szívből szerettétek egymást?
2009. máj. 20. 21:15
 8/13 anonim ***** válasza:
a kérdésből itélve azt hittem, 28-30 körüliek vagytok, és 3-4 éve már együtt vagytok. de ilyen fiatalon, ha már elmúlt a szerelem, szakitanotok kellene.
2009. máj. 20. 21:16
 9/13 A kérdező kommentje:
igen. azóta van ez az állapot mióta alig találkozunk, mert az érettségire tanul, amíg rendszeresen találkoztunk minden oké volt... lenne már vége a szóbeliknek:(
2009. máj. 20. 21:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez lehet kis átmeneti hullámvölgy. Tanulnia kell és nincs elég ideje és türelme, plusz a nagy nyomás. Szerintem addig ne írd le az egész kapcsolatot, míg vége nem lesz az érettséginek. Ki tudja lehet újra tudjátok kezdeni.
2009. máj. 20. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!