Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is van ez így?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy a korombeli fiúk nem tetszenek, pedig sokan járni szeretnének velem, az egyik már szerelmet is vallott, de ez engem teljesen hidegen hagyott. :/

Nem volt még pasim és szerintem a közeljövőben nem is lesz, mert az a baj hogy csak a huszonévesek tetszenek, de nem fogok velük kezdeni mivel ők már érett férfiak és hogy nézne már ki...most komolyan, nem vagyok r**anc.

Mit tehetnék? Nagyon gáz hogy nem tetszik a korosztályomból soha senki csak a 20+-ok? 16/l

2011. dec. 28. 20:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát igen...nemtom igazából miért akar jönni :S

Nem is érdekelne hogy ott van, csak a vallomás után..hát majd megpróbálok elvegyülni xD

2011. dec. 28. 21:33
 12/12 Uchihagyerek ***** válasza:
az a bajod a korodbeliekkel, hogy úgy viselkednek, mintha istenek lennének, vagy kinézetük miatt nem faszás? privátba ha lehet, mert TALÁN tudnék tanácsot adni... 15/F
2011. dec. 28. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!