Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vislejem el ha massal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vislejem el ha massal latom majd?

Figyelt kérdés
a baratommal 5 eve vagyunk egyutt 1 es fel eve elunk is egyutt mar szetmentuk 2x meg az egyutteles elott a miatt mert a baratom tobb figyelmet szentelt a baratainak lehet h furcsan hangzik elviselheto de joval tobbet mint ami normalis es mar megint kezdodik.. :( most ugyanis egy hete haza jottem csaladi okokbol...es nem bir velem lenni 2 napot mert folyton siet megertem h dolgozik csak egyszeruen egyedul erzem magam mindig nem erzem h szeretne...:(( ettol nagyon kivagyok.. a szakitast fontolgatom csak attol felek h megbanom majd es nembirnam mas lannyal latni.. tehat az lenne a kerdesem h ez az erzes ami van bennem marmint h nemtudom majd massal latni az teljesen normalis? nalatok ez h volt jart mar valaki igy?
2011. dec. 18. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Esetleg ha kommunikálnátok nem kéne mással látnod záros határidőn belül.. Az meg, hogy már nem jó vele, szakítani akarsz de mégsem teszed mert nehogy már mással kéne látnod... Nem minősítem.
2011. dec. 18. 21:28
 2/2 A kérdező kommentje:
nem azert nem szakitok vele mert felek h massal latom majd...csak arra lennek kivacsi ha latnam majd akkor is igy ereznek? tehat feltekeny lennek? en csak felek h majd megbanom a dontesemet...
2011. dec. 18. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!