Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan 30 év feletti, aki hozzám hasonlóan még nem talált párt magának?
Találtatok okot, hogy mi vezetett idáig?
Hogy élitek meg a magányt?
Külsőmmel nincs gond,-bár nem vagyok egy magas, 171 cm, és ez mindig zavart engem,-inkább belül vannak problémák, elsősorban az önbizalmam kevés, és nyilván ez kívülről látszik.
Olyan velem is volt, amit az egyik hozzászóló írt, hogy iskolás korában piszkálták, és ez úgy rögzült, hogy visszahúzódóbb típus lett. Alapjában véve én sem vagyok valami vagány, parkett ördöge típus, gondolom ez is lefelé húzza a pontszámot.
Az utóbbi időben lelkileg egyre jobban megvisel az egész, de öngyilkosságra nem gondoltam. Ezúton szeretnék mindenkit lebeszélni, aki komolyan gondolkozott már ilyenen. A szeretteiknek nagy fájdalmat okoznának ezzel. Végső soron az élet ajándék, nem dobhatjuk el, még akkor sem, ha minden napja szenvedés. Talán lesz jobb majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!