Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj van velem? Tényleg annyira selejt lennék hogy ne tudjak szeretni?
Hát akkor rakd rendbe magad!!! Legyen ez a kicsi cél!
De amúgy hány éves vagy?
21F
Mert tini vagy, kiccsillag, az a bajod. Hormontúltengés. Túl leszel rajta. :D Nem kell túl sokat agyalni, néha persze előre gondolkodni igen, de feleslegesen agyalni nem.
Magadat fogadd el: Ilyen vagyok. Pont. Utána már lehet változtatni, ha nem tetszik, de először ezt tedd meg.
Szia
Én is pontosan ilyen voltam. Főképp azért, mert féltem, hogy megbántanak.Senkit nem tudtam szeretni, úgy mentem bele a kapcsolatokba, hogy oké, végülis.. egy próbát megér. Egészen mostanáig. Most is így kezdtem, aztán pár hónap után elhittem, hogy megbízhatok az illetőben, és hagytam, hogy beleszeressek. Nem kellett volna. Most se éjjelem se nappalom, mert egyedül maradtam. Borzalmasan fáj minden perc, amit tovább kell élnem. Úgyhogy megint visszatérek a régi 'hitvallásomhoz', hogy soha senkinek nem engedem, hogy beleszeressek, mert csak fájdalmat fog okozni. Nem vagy selejt, csak erős a 'védelmi rendszered'. És hidd el, nem fogod megúszni, te is beleszeretsz majd valakibe. Csak kívánom, hogy te ne járj úgy, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!