Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs semmi kérdésem csak nagyon szomorú vagyok és muszáj leírnom valahova. (? )
Nem kell elolvasni, és válaszolni sem kell.
Ma szakított velem a barátom, 21 hónapig jártunk. Egyáltalán nem számítottam erre, mivel nem panaszkodott, hogy baja van velem. Néha mondta, hogy min kéne változtatnom, én próbáltam és valamennyire sikerült is, de úgy látszik nem eléggé. :(
Könyörögtem neki, hogy legalább szünetet tartsunk, nagy nehezen belement. Most van kb 1 hónapom megváltozni. De nem tudom, hogy sikerülni fog-e.
Még pár hónapja arról is beszéltünk, hogy mikor lesz esküvő meg gyerekek. És én teljesen abba voltam, hogy vele fogom leélni az életem, erre ma szakít velem. :'(
Azt mondta, hogy szeret... de én most nem is tudom, csalódtam :(
Köszönöm annak aki elolvassa, válaszolni tényleg nem kell.
Szerintem se akarja egy ennyi idős pasi lekötni magát, én másfél éve vagyok a 23 éves barátommal. Komoly mély kapcsolatra vágyik (sajnos eddig távkapcs.) Olyanra aki mellet minden nap felkelhet vele lehet, bensőséges stb. De mondta, hogy egyáltalán nem akar házasságot. Még biztos nem . (Pedig semmi komolyról nem volt szó hogy rákérdeztem volna mikor akarja már megkérni a kezem)
Én mindig is azt mondtam, ha az egyik fél már nem akarja a kapcsolatot, akkor semmi esetre se szabad erőltetni,visszakönyörögnöd magad, mert abból max az lesz, hogy sajnálatból marad veled, kihasznál, megcsal. Szerintem ha az egyik fél már nem akarja, akkor halott az a kapcsolat, és túl kell lépni. Persze nem azt mondom, hogy holnap úgy kelj fel, hogy jaj de jó már el is felejtettem, ennek idő kell, de ha csak az egyik fél tesz a kapcsolatért, hogy működjön, vagy egyben maradjon, az nem igazi kapcsolat
oo de szomorú:(
Tudom hogy nehéz lesz de légy erős és legalább próbálj meg ne rá gondolni vagy ha igen akkor csak a rosszra és gondolj arra hogy hmm milyen jó lesz újra ismerkedni másokkal és lehet majd találkozol egy olyannal akivel le élheted az életed.Ezen kívül most úgyis karácsony van ,sok jó film hát nézz tv-t egy jó adag csoki társaságában vagy popcornal.(ajánló: kung fu panda tv2 19:00 :D esetleg rtl 19:30 Fedőneve: takarító ezt még nem láttam szóval nem tudom de a Kung fu panda az jóó:) )
Ja és mozogj sokat az is segíthet;)
Boldog Karácsonyt és ne szomorkodj:)
A drogosokat messze kerüld el. Nagyon okos vagy, hogy nem tudsz közéjük beilleszkedni, ne is akarj. Ez nem jelent elítélést velük szemben, csak iszonyatosan fertőznek (lelki értelemben mondom), és bajba visznek. Nagyon régóta foglalkozom drogosokkal, olyat még nem láttam, aki kigyógyult volna belőle. Azt vagy kitömik, vagy filmet írnak róla.
Nem baj, ha most szomorú vagy, az ilyen pofonok is előre visznek. Tapasztaltabbá válsz, és sokkal jobban tudsz majd örülni az igazinak. Valahol keres már téged. :)
És milyen jól tetted, hogy nem fogadtad el a barátait...
Ja, és semmit sem ""kell. """
Ami az elveiddel, vágyaiddal ellenkezik, azt ne tedd meg. Az ember egy ideig megerőszakolhatja magát, de egy idő után ebbe teljesen tönkremegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!