Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a legkönnyebb túltennünk magunkat egy 2 éves kapcsolaton?
Attól függ mennyire volt komoly..... Én 2 éves kapcsolat után sokáig szenvedtem, mai napig érzem a hatását
Ugyanez a barátnöm részéröl talán 1 nap volt...
sehogy.
heti egy rekesz sör pár hónapig
Pontosan! Elöttem szóló megmondta.
ALKOHOL!!! A pia nem csak a szakításra, de minden másra is a legjobb megoldás.
Nekem 2 hónapja ért véget az 5 éves kapcsolatom elég csúnyán...
Hát igazatok van, piával könnyebb minden. Barátok haverok ezerrel. Bulizás, még ha nem is az ismerkedés a cél. Könnyebb így, de nem tudom meddig mehet ez még, meddig tart, mert ha pár napig csak egymagam vagyok egyből visszazuhanok...:(
Kinek meddig tartott?
22/L
Kedves utolsó!
Nálam a masszív piálás kb. 2-3 hónapig tartott. Hétvégén mindig matt részeg voltam, hétköznap pedig ha kavarogtak a gondolataim, akkor leültem este borozni, lecsaptam egy üveggel és nyugodtan aludtam.
Ez ugyebár nem célravezetö, de akkor ez tünt jó megoldásnak a fájdalmam elviselésében.
Ezután elkezdtem önkéntesként dolgozni, mert jobban éreztem magam, hogy másokon segíthetek, sok értékes embert ismertem meg..... hosszú nagyon hosszú folyamat és vannak olyan sebek, amik mindig megmaradnak az emebrben...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!