Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó lenne elhívni valahova?

Figyelt kérdés
Szia! Bocs, hogy így ismeretlenül rádírok. Eléggé szimpatikus vagy az adatlapod alapján.Nem lenne kedved most a hóesésben sétálni egyet a városban?
2011. dec. 21. 16:10
 1/6 aszomszedneni ***** válasza:
feltéve, hogy egy városban laktok :) amúgy én el mennék a helyébe, persze , csak ha legalább egy picit tetszel :D
2011. dec. 21. 16:22
 2/6 lana95 válasza:
CSak az őszintét mondom : Tényleg nagyon romantikus meg kedves ez a pár sor , CSAK 10/9 nem menne el veled mert nem ismer téged . Én a 9-be tartozom , de ne add fel :)
2011. dec. 21. 16:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom, hogy tetszem s neki, mert még nem találkoztunk.

Amúgy lehet leínámaz adataimat:Vagy inkááb ne?

173 cm

60 kg

barna haj

kék szem

közepes testalkat, de inkááb izmos

2011. dec. 21. 16:28
 4/6 A kérdező kommentje:

*inkább

És hogy érhetném el, hogy megismerjen?

2011. dec. 21. 16:30
 5/6 lana95 válasza:
Mondjuk beszélgetsz vele :) de ha lehet ne azzal kezd hogy teljesen oda vagy érte ... mert akkor egyből elkezdi kéretni magát , vagy beijed ettől a hortelen dologtól .
2011. dec. 21. 16:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Mivel kezdjem el?

Szia! Hogy vagy? (bár ez sz@r, mert mondaná, hogy jó, és vége)

Szia! Milyen napod volt? ( u.ez)

Szval nem tudom mivel kezdjem az egészet.

2011. dec. 21. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!