Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy fiút úgy elhívni valahová hogy ne mondjon NEM-et?
Fiúk mi az amire nem mondanátok Nem-et?Mert ha most azt mondom egy fiúnak gyere sétálni tutira nem jön...:)
Valami olyan program?!
Csajok is írhatnak:D
ha szimpi vagy még betonozni is mehetünk.. kb ennyi
ha meg nem akkor.. háát.. ha mondjuk azt mondod, hogy szeretnél elmenni holdra űrsétára és kéne útitárs.
nem a pasim!
barát...de én többet szeretnék...
a probléma az hogy nagy kocka, ezért mondtam hogy ilyen séta féleség szóba sem jöhet nála..:D
figyelj! ha bizonyos lány hívna el, akkor még disznót vigyázni is elmennék vele! viszont ha olyan aki nem tetszik akkor ha előre bejelenti, hogy értem jön kocsival, ő fizet, elmegyünk vásárolni és vesz nekem csomó mindent és ezután hazavisz majd lecidáz akkor talán-talán.
ez nagyon egyszerű: ha tetszel neki akkor nem kell ezen agyalni, ha pedig nem akkor szinte mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!