Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi fér bele? Meddig mehetek el?
Középiskolai tanárnő vagyok és azt hiszem beleszerettem egy volt tanítványomba. Mielőtt valaki nekem esne, ő már végzett a főiskolával és dolgozó férfi.
Be kell vallanom, mindig is vonzódtam hozzá(szerintem minden tanár találkozik olyan diákkal a pályája során, aki iránt többet érez, mint kellene). Sosem felejtem el a szalagavatóját, ahol felkért táncolni. Kis híján megcsókolt, de kitértem, mert így volt helyes. (azt hiszem mind tudjuk miért). Ezután megszakadt a kapcsolat 4 évre, én közben elváltam, ő pedig férfivé érett.
A sors úgy hozta, hogy nem is olyan régen egymásba botlottunk, elbeszélgettünk és elhívott egy szilveszteri buliba. Gondolkodás nélkül igent mondtam. Viszont azóta átgondoltam az egészet és nagyon elbizonytalanodtam. Mi van, ha túl sokat képzelek bele? Mi van, ha nem tudok uralkodni magamon? Mit szólnának a kollégák, ha kiderülne, hogy az iskola volt diákjával van kapcsolatom?
Őszintén szólva, randizási tanácsokat is szívesen hallanék, mert 1000 éve nem volt részem benne. Nem volt kapcsolatom, mióta elváltam és talán a gyerekeknek is sok lenne ez most.
Semmiképp sem szeretném elsietni, a fiatalok viszont könnyen adják magukat. Mi van, ha túl sokáig húzom és ezzel ellököm magamtól?
Őszintén megvallva, nem is igazán kívánom már a szexet. Tudjátok, a volt férjem egy erőszakos állat volt, ha ivott és mély nyomokat hagyott bennem ezen a téren.
Sors meg hasonló f*szságok. Ilyet is csak egy nő kérdezhet.
Eleve ki a francot érdekel a kollégák és mások véleménye? Ha annyira fontos lenne neked a srác nem nagyon érdekelne a véleményük.
Honnan veszed, hogy nem csak kedves akart lenni azzal, hogy elhívott? Mi van, ha már neki is van valakije? Csupa kérdés.
Talán te képzelsz bele túl sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!