Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl?
Hááát lehet a barátod leakar téged rázni és ez a betegség téma csak ürügy. Én a helyedben kicsit utána néznék a dolgoknak!
Kérdezősködj tőle!
30 km semmi! Én "kihisztizném" azt is, hogy találkozzunk! Ünnepek ide vagy oda, buszok ha ritkán is de járnak, 30 km, az rosszabb helyeken is max egy óra tömegközlekedéssel, ne vicceljünk már. :) Legalább ma délután összefuthattatok volna kicsit avagy este.
A legtisztább, ha megkérdezed tőle, hogy biztosan téged akar e. Én sem lehetek együtt a párommal így ünnepek alatt, egy városban tanulunk, viszont sajna az ország két különböző végében lakunk, ami engem ilyenkor borzalmasan megvisel. Iszonyatosan hiányzik! Hétköznapokon mindennap találkozunk, most meg egy örökké valóságnak tűnik ez az egy hét is.
Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy megbeszéltük, hogy az estéket "egymásnak adjuk". Ha nem megyünk sehova, akkor este 8-9 körül fent vagyunk mindketten neten és "egymáséi vagyunk". Amíg úgy csináltuk, ahogy gondolom ti is, hogy egész nap azt lestük mikor jön fel a másik, ha a párom csak fél percre nézett fel netre, akkor én kibuktam, hogy nem is érdeklem, stb stb. ez csak tönkre teszi az embert és a kapcsolatot is, mert rögtön jönnek a hülye gondolatok.
Szóval mivel nagyon friss a kapcsolat, első és legfontosabb, hogy letisztázd vele valóban veled akar-e lenni. Ha igen, akkor pedig vezessetek be valami olyan rendszert, amit mindketten tudtok tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!