Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hardcoreplayer kérdése:

Hogyan tudnám egy lánnyal elhitetni, hogy nagyon szeretem, gondoskodnék róla és hogy csak ő kell nekem?

Figyelt kérdés
Nem várok világmegváltó tanácsokat, de mit veszíthetek, ha most ezt itt megkérdezem. Hátha valaki együtt tud érezni, vagy került már hasonló helyzetbe.Már sajnos nem vagyunk együtt,az én hibámból váltunk szét(nem történt megcsalás,erősebb szóváltás miatt),de azóta is minden egyes áldott nap rá gondolok,teljesen átértékeltem a helyzetet,úgy érzem csak ő kell,készen állnék rá,hogy folytassam vele.

2011. dec. 26. 11:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hazudj az mindig célravezető
2011. dec. 26. 14:44
 12/16 A kérdező kommentje:
13:16 20/l Köszönöm válaszodat!
2011. dec. 28. 14:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Hali elöször is figyelj oda arra hogy ne égesd le magad hamar megesik.figyu a legegyszerübb ha megmondod neki szépen.szerintem nem kell fehér lovon cicákat kutyusokat megmenteni hogy azt lássa milyen jo pasi vagy.erre nem azt értem hogy ne teperj.szépen romantikusan megbeszéled vele ezt mond el mi érzel.JA a lánykérés meg a kibékülés után.szigoruan
2012. jan. 1. 22:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Tettek! Vigyél neki virágot, várd a munkahelye/sulija előtt. Hívd, keresd! Találj ki meglepiket. Csak folyamatosan csináld egy darabig, majd pár napra (max 3) ne keresd. Na, ha akkor keres, akkor megvan a csaj! Ha nem keres a 4.napon sem, akkor game over!
2012. jan. 1. 22:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez elsősorban attól függ, hogy mennyire buta az a lány.
2012. jan. 2. 10:07
 16/16 anonim válasza:
A lánykérést egyáltalán nem tanácsolom, a lány biztos megijedne, legalábbis az én volt pasim is lánykéréssel állított oda hozzám valamelyik nap, ritkán beszélünk igy kicsit meglepett a dolog elmondta mennyire szeret és velem képzeli el a jövőjét... de talán a lánykérést csak azután kéne miután újra összejöttetek rögtön ezzel letámadni a csajt nem okos dolog. Mindenképp beszélj vele mutasd meg neki mennyire szereted, találkozzatok többet, ha közös a baráti társaság akkor ezt nem nehéz megoldani... hivd el valahova. probáld vele megértetni hogy te megváltoztál és nem leszel olyan hülye mint anno.
2012. jan. 2. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!