Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány miért nem hiszi el magáról, hogy tetszhet fiúknak, és hogy lehet ezt elhitetni vele?
Figyelt kérdés
Van egy barátom (aki történetesen lány), aki annak ellenére, hogy szép, nem hiszi ezt el magáról. Ugyanakkor önbizalma sincs. Egész este szemezett egy fiúval. Mondom neki, hogy miért nem ment oda a fiúhoz? Azt mondja, azért mert szerinte a fiúnak kell kezdeményezni. Hiába magyarázom neki, hogy a fiú is félhet, nem érti meg. Aztmondja: Biztos azért nézett végig, mert csúnya vagyok, biztos nem is engem nézett, hanem a barátnőmet, biztos csak én képzelem be, hogy végig engem nézett. Nem képes elhinni, hogy vannak olyan fiúk akik egyenesen döglenek érte. Hogy lehetne ezt megértetni vele?2010. nov. 3. 22:10
1/5 anonim válasza:
Rám is sokszor mondják ezt amit a barátnődről leírtál.
Csak én még szemezni sem mertem volna... :/
Szerintem hagyd békén ;) én se örülnék neki hogyha nyaggatnának, na jó egy kicsit, de nagyon magamban...
2/5 A kérdező kommentje:
de ő hozza fel a témát és ő kezd róla beszélni.:)
2010. nov. 3. 22:16
3/5 anonim válasza:
hát ha nem volt még kapcsolata a lánynak,és egy pasi se nyitott felé - ha így van- akkor én se hinném el hogy szép vagyok meg döglenek utánam a pasik. az a baj hogy nagyon sok lány van így ezzel.többek között én is ... -.-"
4/5 anonim válasza:
22:15ös ha nem nézel rá 1x sem a másikra, mégis mit vársz? 0% alatti esélyed lesz az adott illetővel szemben. Úgy senki sem fog odamenni hozzás. Ezen változtass! Nem jár semmiféle kötelezettséggel.
5/5 A kérdező kommentje:
de hoooogy éehet ráébreszteni, hogy tetszik a fiuknak?:D (az utóbbi 1 évben elegen akartak vele összejönni. többek között én is vagy fél évig)
2010. nov. 3. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!