Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig egészséges egy párkapcsolatban a vágyakozás más iránt?
No hát itt az élő példa arra, hogy miért nem kell belelolvasgatni más levelezéseibe, illetve hogy ha már vaj van az ember füle mögött, miért olyan hülye, hogy megadja a párjának a jelszavát... Sosem fogom ezeket megérteni, de nem is ez a lényeg. Részedről sem egészen szép a dolog, még ha meg is van az a jelszó, nem kellene visszaélni vele, de ezt már hiába mondom, úgysem tudod visszafordítani a dolgot. Lényeg, hogy hiába rendezel hisztit, ő is legalább annyira pipa lehet rád, amiért beleolvastál a dolgaiba, egy ilyen veszekedés meg nem vezet semmi jóra, vagy legalábbis semmi olyanra, amitől jobb/könnyebb lenne a helyzeted.
Én próbálnám egy alkalmas pillanatban (amikor nem menekülhet) keresztkérdések tönk elege elé állítani. Nem konkrétumokkal, csak általános dolgokkal... Amiket leírt az nyilván tény, nem hazudott a haverjának valószínű, ezért olyanokat kérdeznék, hogy számára elég-e az amit én nyújtok neki ebben a kapcsolatban? Gondolt-e már valaha arra, hogy megcsaljon? Nincs-e mondanivalója? Szokott-e más lányok után nézelődni, stb stb. Tágra nyílt fülekkel hallgatnám minden egyes szavát. Két lehetőség van. Vagy őszinte lesz, ami elég valószínűtlen, vagy rezzenéstelen arccal a képedbe hazudik, hogy soha mégcsak eszébe sem jutott ránézni másra.... Ha utóbbi a szitu, akkor gondolkodás nélkül kivágnám, mert ilyen szinten képes hazudni nekem. Ha lennének ellentmondások a szavaiban, legalább részben őszinte lenne és ha nem is tesz beismerő vallomást, csak elmondja, hogy kicsit érzi hogy kihűl ez a kapcsolat, néha megnéz más lányokat, blabla, akkor próbálnám odatenni magam és "visszahódítani". Hát ez lenne az én taktikám azt hiszem.
én először megszívatnám azzal, hogy azzal a haverjával beszélsz akinek ő is elmondta ezeket a dolgokat. írogass neki, szemezz vele, mondhatsz neki elég egyértelmű dolgokat is, hogy ezt-azt már elképzeltél vele, meg hogy egyik nap vele álmodták, hogy szexeltetek és a barátod volt szó szerint a gyertyatartó... meg ilyenek xD sőt megkérdezhetnéd a barátodat hogy nem akar-e úgy szexelni, hogy viszed még 2 haverodat xD a srác vissza fogja mondani a csávódnak és először had essen neki szarul utána elmondhatod miért volt és szakíts vele.
az ilyen téged nem érdemel meg és ráférne egy jó kis lecke... :@
En se tudtam a baratom vesejebe nezni es veletlenul meg talan kivancsisagbol a profiljaba neztem. Nem is tudom miert, de azt tudom, hogy vegig hulyet csinalt belolem 2 evig, es tobb novel meg is csalt. Persze most en vagyok a rossz mert kutattam, de a lenyeg az az hogy most mar tudom, hogy milyen.
Szakitottunk!
en a 12,00as vgayok, en siman elmondtam neki mindent amit tudok, persze termeszetesen utanajartam hogy igaz e minden. megmondtam hogy nyomoztam utana, egyaltalan nem szegyeltem mivel o a bunos, es tudtam hogy a nyomozas miatt merges lesz de nekem a celom a szakitas volt. Engem tobb novel csalt.
De ha te csak sejtesz valamit, akkor ne boritsd ki a bilit. ha elkezdesz utalgatni akkor lehet rajon. Szerintem gyozodj meg rola, hogy csak szorakozik e meg irogat (amit sajnos sok pasi csinal, de a vegen nem lepnek felre), vagy tenyleg ennyire tiszteletlen. Ha mar 100 szazalek tudod hogy megcsalna vgay megcsalt akkor szolj, jobbb tisztazni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!