Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig egészséges egy párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig egészséges egy párkapcsolatban a vágyakozás más iránt?

Figyelt kérdés
Egyáltalán az?Normális? Minap barátomnak megnéztem az üzeneteit(nem ezzel a szándékkal léptem be a profiljába), és láttam hogy egy lánynak írogat szíveket meg hogy hiányzol,milyen jól nézel ki az új profilképeden meg ilyen kaliberű mondatok. Erre ideges lettem és elkezdtem nézegetni a többi üzenetet a haverjaival és olyanokat találtam benne hogy nem hittem a szememnek. Egy haverjával beszélgettek egy csajról hogy mennyire jól néz ki meg jajj biztos nem jönne össze velem,de azért megpróbálja ráír ilyenek. Visszalapoztam és láttam hogy tényleg írt a lánynak olyan szánalmas indokkal... mindegy. Olyat is írt hogy talán csak ezzel a csajjal csalnám meg xy-t. (xy=én) Több lány képét is linkelgeti a haverjainak hogy mennyire vágyakozik ezek után meg több oldalon keresztül olvastam hogy miket csinálna velük. Hozzáteszem több mint 1 éve vagyunk együtt és soha nem gondoltam volna hogy ilyen.Most mitévő legyek?Én már nem vagyok elég neki?Meg említsem ezt neki? Annyira bánt folyton csak azokon a mondatokon jár az agyam...
2011. dec. 25. 23:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

No hát itt az élő példa arra, hogy miért nem kell belelolvasgatni más levelezéseibe, illetve hogy ha már vaj van az ember füle mögött, miért olyan hülye, hogy megadja a párjának a jelszavát... Sosem fogom ezeket megérteni, de nem is ez a lényeg. Részedről sem egészen szép a dolog, még ha meg is van az a jelszó, nem kellene visszaélni vele, de ezt már hiába mondom, úgysem tudod visszafordítani a dolgot. Lényeg, hogy hiába rendezel hisztit, ő is legalább annyira pipa lehet rád, amiért beleolvastál a dolgaiba, egy ilyen veszekedés meg nem vezet semmi jóra, vagy legalábbis semmi olyanra, amitől jobb/könnyebb lenne a helyzeted.

Én próbálnám egy alkalmas pillanatban (amikor nem menekülhet) keresztkérdések tönk elege elé állítani. Nem konkrétumokkal, csak általános dolgokkal... Amiket leírt az nyilván tény, nem hazudott a haverjának valószínű, ezért olyanokat kérdeznék, hogy számára elég-e az amit én nyújtok neki ebben a kapcsolatban? Gondolt-e már valaha arra, hogy megcsaljon? Nincs-e mondanivalója? Szokott-e más lányok után nézelődni, stb stb. Tágra nyílt fülekkel hallgatnám minden egyes szavát. Két lehetőség van. Vagy őszinte lesz, ami elég valószínűtlen, vagy rezzenéstelen arccal a képedbe hazudik, hogy soha mégcsak eszébe sem jutott ránézni másra.... Ha utóbbi a szitu, akkor gondolkodás nélkül kivágnám, mert ilyen szinten képes hazudni nekem. Ha lennének ellentmondások a szavaiban, legalább részben őszinte lenne és ha nem is tesz beismerő vallomást, csak elmondja, hogy kicsit érzi hogy kihűl ez a kapcsolat, néha megnéz más lányokat, blabla, akkor próbálnám odatenni magam és "visszahódítani". Hát ez lenne az én taktikám azt hiszem.

2011. dec. 26. 01:13
 12/16 anonim válasza:

én először megszívatnám azzal, hogy azzal a haverjával beszélsz akinek ő is elmondta ezeket a dolgokat. írogass neki, szemezz vele, mondhatsz neki elég egyértelmű dolgokat is, hogy ezt-azt már elképzeltél vele, meg hogy egyik nap vele álmodták, hogy szexeltetek és a barátod volt szó szerint a gyertyatartó... meg ilyenek xD sőt megkérdezhetnéd a barátodat hogy nem akar-e úgy szexelni, hogy viszed még 2 haverodat xD a srác vissza fogja mondani a csávódnak és először had essen neki szarul utána elmondhatod miért volt és szakíts vele.

az ilyen téged nem érdemel meg és ráférne egy jó kis lecke... :@

2011. dec. 26. 01:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Egy percig sem normális egy kapcsolatban más iránt vágyakozás... ha Téged választott, veled legyen! Amit meg csinált, beszélt a hátad mögött... én a helyedben dobnám, 1 éve ide, 1 év oda!
2011. dec. 26. 09:42
 14/16 anonim ***** válasza:

En se tudtam a baratom vesejebe nezni es veletlenul meg talan kivancsisagbol a profiljaba neztem. Nem is tudom miert, de azt tudom, hogy vegig hulyet csinalt belolem 2 evig, es tobb novel meg is csalt. Persze most en vagyok a rossz mert kutattam, de a lenyeg az az hogy most mar tudom, hogy milyen.

Szakitottunk!

2011. dec. 26. 12:00
 15/16 A kérdező kommentje:
én nem érzem magam bűnösnek mivel nem azzal a céllal léptem be hogy leellenőrizzem:Dénis gondolkodtam hogy valahogy rá kéne vezetni hogy mondja el vagy vallja be...de hogyan?
2011. dec. 26. 15:36
 16/16 anonim ***** válasza:

en a 12,00as vgayok, en siman elmondtam neki mindent amit tudok, persze termeszetesen utanajartam hogy igaz e minden. megmondtam hogy nyomoztam utana, egyaltalan nem szegyeltem mivel o a bunos, es tudtam hogy a nyomozas miatt merges lesz de nekem a celom a szakitas volt. Engem tobb novel csalt.

De ha te csak sejtesz valamit, akkor ne boritsd ki a bilit. ha elkezdesz utalgatni akkor lehet rajon. Szerintem gyozodj meg rola, hogy csak szorakozik e meg irogat (amit sajnos sok pasi csinal, de a vegen nem lepnek felre), vagy tenyleg ennyire tiszteletlen. Ha mar 100 szazalek tudod hogy megcsalna vgay megcsalt akkor szolj, jobbb tisztazni!

2011. dec. 26. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!