Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez működhet így?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki bevallotta, hogy belém szeretett. Én eddig csak barátként gondoltam rá, mert igazából külsőleg nem jön be, viszont a belső tulajdonságai tökéletesek. Most, hogy ezt bevallotta nem érzem azt, hogy beszélnem kellene vele. Nem tudom, hogy tudna-e csak úgy rámnézni mint egy barátra, viszont összejönni se szeretnék vele. Ilyenkor mi a teendő, tudunk barátok maradni?
2011. dec. 25. 19:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%

És csak azért, mert külsőre nem jön be, már nem ér számodra semmit?

Bitch...

2011. dec. 25. 19:57
 2/11 anonim ***** válasza:
hát, talán... de ha mindenáron össze akar jönni veled, akkor úgyis ott fog legyeskedni körülötted amíg nem talál mást magának... hátha mégis egyszer megadod magad neki.
2011. dec. 25. 19:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ribanc, csak nem hiszek a fiú-lány barátságban.
2011. dec. 25. 19:59
 4/11 anonim ***** válasza:
szokásos tinicsaj aki most még csak a külsőre utazik, pár év múlva a pénztárcát is nézi majd... bocsi de nem tudunk így mit mondani neked... igényed nincs, csak a menő külső...
2011. dec. 25. 20:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem a legjobb barátom menyasszonya 2 éve a mondhatni másik legjobb barátom. Na, most koppant az állad mi? (első)
2011. dec. 25. 20:00
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem is a legjobb barátom fiú.. Mindenesetre, hogy a témához szóljak, próbáljatok meg barátok maradni, majd idővel úgyis kiderül működik-e köztetek
2011. dec. 25. 20:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Azt írod hogy csak barátként tekintettél rá, és kérdezed hogy tudtok e barátok maradni?

Aztán meg hogy: "Nem hiszek a fiú-lány barátságban."

Akkor szerintem előbb döntsd el:)

2011. dec. 25. 20:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Ezek után nem hiszek benne, mert ahogy most is látom, az egyik fél többet fog úgyis érezni. Kivételek persze vannak.
2011. dec. 25. 20:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Sztem a barátságnak már annyi, legalábbis egy időre biztosan, hiszen már nem úgy néztek a másikra, mint eddig.

Egyébként meg attól nem leszel ribanc, hogy külsőleg nem jön be a srác (üzenem ezt a rögtönítélő bíróságot játszóknak), ugyanis ha két ember között a kémia nem működik, akkor megette a fene az egészet.

2011. dec. 25. 20:39
 10/11 anonim ***** válasza:
friendzoned.
2011. dec. 25. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!