Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy olyan kapcsolat, ahol a felek teljesen különböznek?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,a srác,aki tetszik 15 éves.Én már szerelmes vagyok belé évek óta és most alakul valami köztünk.
Viszont megijedtem,mert mindenben különbözünk...:S
Pl.:
Ő imádja,hogyha mindenki rá figyel és Ő van a középpontban,én viszont szeretek a háttérben maradni.
Neki rengeteg haverja van,engem alig ismernek páran.
Ő és a szülei nagyon gazdagok,mi viszont nem annyira.
Már elég sok barátnője volt,néhánnyal le is feküdt,de nekem még egyetlen barátom sem volt.
2011. dec. 17. 22:34
2/5 anonim válasza:
szerintem ordít a dologról hogy nem valami kecsegtető.
3/5 anonim válasza:
Felnőtt korban igen, a te korodban pedig teljesen mindegy, ugyan is a te korodban a legtöbb kapcsolat jó ha pár hónapig tart.
4/5 anonim válasza:
Szerintem ordít a dologról, hogy csak téged is megfektetne aztán dobna, azért idegesítő, hogy még a rendes lányok is a nagydumás, hülyegyerekekre buknak.
5/5 anonim válasza:
Hogy működhet-e, nagyon sokmindentől függ. Ennyi infóból nem tudja eldönteni sok anonymus ember, hogy neked mi lenne jó. Ha kíváncsi vagy, és igazán jelent neked valamit a srác, akkor próbáld meg vele, de hogy öszinte legyek, kicsit szurja nekem a szemem hogy ő 15 évesen már több lányt ágybavitt... Ha nálad is ilyennel próbálkozik, zavard el a fenébe, 15 évesen még nem erről kell szólnia egy kapcsolatnak, és gondolom hogy te sem érzed magad készen a dologra. Szóval csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!