Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni, hogyha már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, hogyha már nem érzem azt a tüzet, amit régebben?

Figyelt kérdés

A barátnőm egy gyönyörű, okos, és sportos lány, és egy ideig nagyon szerettem. Még mindig szeretem, csak már nem annyira, mint régebben. Ha költői hasonlatokba kéne foglalnom, azt mondanám, hogy a korábbi tűz iránta olyan volt, hogy le tudott volna égetni számtalan őserdőt, most meg már csak parázs van. Tegnapelőtt szakítottam vele, de most nagyon rosszul érzem magam. Mit kellene tennem?

én 18/F, ő 17/L

2011. dec. 17. 08:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Locsold le magatokat benzinnel és gyújtsd meg. Akkor újra lángolni fog kösztetek a szerelem.
2011. dec. 17. 14:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem szabad az első nehézségeknél feladni a kapcsolatot. Ha szereted, akkor megéri küzdeni és egy kicsit dolgozni a kapcsolaton. Ha már szakítottál akkor lényegében mindegy mondjuk. Elég érdekes ex-szel összejönni megint.
2011. dec. 17. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!