Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért idegesít ez engem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, h tegnap beszélgettünk a barátnőmmel telefonon. És csak kérdezgettünk egymástól és kérdezte hogy, mit csinálnék h ha kiderülne h a volt barátja megütötte, és innentől kezdve gyanús lett az egész. A végén kiderült h 2-szer pofonvágta csak úgy mert h ideges volt és a barátnőm kérdezte h mi a baj, meg nyugtatta és ezért kapott. (mind a 2-szer ezért)És ELVILEG azért nem hagyta ott mert félt tőle, h ha otthagyja akkor is megütné vagy ilyenek, és mikor megismert engem most szeptemberbe akk ahogy mondja, "én adtam neki erőt h szakítson vele" mert akk már bevallottuk egymásnak h szimpatizálunk egymással. És annyi a furcsa h nem értem h miért húzom fel magam és most is mikor erről a témáról "írok" ökölbe szorul a kezem. De miért??

Nem is velem járt még akk én nem is ismertem a barátnőmet. A volt barátját már régebb óta ismerem mivel egy településen lakunk. A volt barátja 16 éves lesz, a barátnőm is 16 lesz. Én viszont 18 éves leszek.:)

Miért idegesít ez engem, mikor még régen volt?

2011. dec. 25. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem is idegesítene...de én a fejét belebasznám a villanyoszlopba...
2011. dec. 25. 17:04
 2/5 anonim ***** válasza:
mert te vagy a fiatalkori batman
2011. dec. 25. 17:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon össze fogom törni, h ha idegállapotba talál, már pediglen ő abba találna.: ) Csak az a furi h nem is jártunk sőtt nem is ismertem akk a mostani barátnőmet még is idegesít.
2011. dec. 25. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert szereted, és mert ezek alapján igazi férfi vagy. Nagyon szimpatikus a hozzáállásod, de szerintem hagynod kellene, úgymond nem a te dolgod. Amíg nem lesz ebből megint gond, zaklatná barátnődet vagy valami, addig nézd levegőnek a srácot, felesleges idegeskedned rajta.
2011. dec. 25. 17:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm Szépen! :)

Hát.....

Az a srác megmondom őszintén fél tőlem.:)

Mert mi régen sem voltunk jóba így nagyon sz@rik. Szóval zaklatás nem lesz abba biztos vagyok. :)

2011. dec. 25. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!