Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegesít ez engem?
Az a helyzet, h tegnap beszélgettünk a barátnőmmel telefonon. És csak kérdezgettünk egymástól és kérdezte hogy, mit csinálnék h ha kiderülne h a volt barátja megütötte, és innentől kezdve gyanús lett az egész. A végén kiderült h 2-szer pofonvágta csak úgy mert h ideges volt és a barátnőm kérdezte h mi a baj, meg nyugtatta és ezért kapott. (mind a 2-szer ezért)És ELVILEG azért nem hagyta ott mert félt tőle, h ha otthagyja akkor is megütné vagy ilyenek, és mikor megismert engem most szeptemberbe akk ahogy mondja, "én adtam neki erőt h szakítson vele" mert akk már bevallottuk egymásnak h szimpatizálunk egymással. És annyi a furcsa h nem értem h miért húzom fel magam és most is mikor erről a témáról "írok" ökölbe szorul a kezem. De miért??
Nem is velem járt még akk én nem is ismertem a barátnőmet. A volt barátját már régebb óta ismerem mivel egy településen lakunk. A volt barátja 16 éves lesz, a barátnőm is 16 lesz. Én viszont 18 éves leszek.:)
Miért idegesít ez engem, mikor még régen volt?
Köszönöm Szépen! :)
Hát.....
Az a srác megmondom őszintén fél tőlem.:)
Mert mi régen sem voltunk jóba így nagyon sz@rik. Szóval zaklatás nem lesz abba biztos vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!