Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít, hogy már ez a téma is a sok 12-13 éves gyerekről szól?
Ha valakinek van egy picit komolyabb gondja, arra szinte senki nem válaszol, de ha olyat ír ki valaki,hogy "Jajj, mit írjak neki msn-en?" vagy "Hogyan mondjam meg neki,hogy szeretem?" arra egyből jön vagy 20 válasz....
És ezeket legtöbbjében 13 éves kislányok írogatják ki, akiknek a szerelemről egy csepp elképzelésük sincs..
De kib@szzot idegesítő ez már tényleg!
egy 22 éves szűz fiú :(
Akkor nem csak engem irritál ez.
Amint írta az utolsó, azért az már tényleg durva, hogy felnőtteket osztanak itt is a tinik. Mintha lenne bármi tapasztalatuk pl. a gyereknevelésben...
De rohadtul idegesít.
Segítséget kérek 30 felettiektől és akkor kapok 3 választ, ebből 2 használhatatlan, 1 ugyan jó, de számomra megvalósíthatatlan.
Az egész szerelem szex témából kitiltanám a 1 alattiakat, de legalább a 16 alattiakat.
A szexualitás kategóriában sem lehetnének ott,de ott is ott vannak, de oda meg nem írhatsz ki olyat, ami nem a témába vág, itt meg nem válaszolnak, mert már senkinek sincs kedve idejárni a sok gyerek miatt.
Na ez az.. Én is kiírok egy kérdést, ami tényleg fontos lenne, erre kapok rá 2 választ ami használhatatlan...
16 év alattiakat tuti kitiltanám erről a helyről. Azoknak teljesen nincs itt keresnivalójuk. Még a 17-18 évesek között vannak olyanok, akik nem azért írnak ki kérdést, mert félnek,hogy terhesek lettek mert önkielégítettek, hanem mert tényleg szükségük van normális válaszokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!