Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek ilyen (polimer) csoportot az országban?

Figyelt kérdés

[link]

Elég hosszú a novella, tehát dióhéjban:

Olyan csoport, ahol egyszerre van többférjűség és többnejűség, ami nem azonos azzal, hogy a csoporton belül mindenki mindenkivel... Azaz nem promiszkuitás.

Pontosabban egy férfinak van mondjuk két felesége, és a két feleség közül az egyiknek még van egy, a másiknak pedig két férje.

2011. dec. 25. 15:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Aztán "kő, papír, olló"-ban eldöntik, hogy este melyik férj húzza meg az asszonyt?
2011. dec. 25. 15:41
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Polimer csoportok a kémiában vannak, ha ennyire viszket a puncid/farkad akkor inkább csald össze-vissza a párod, ne ilyen alternatív hülyeségekbe gondolkozz
2011. dec. 25. 16:09
 3/22 anonim ***** válasza:
Aha, és aki váltogatja napról napra a feleségeit, az az izomer? És aki hármasban csinálja, de mindig más pózban, az meg a konstitúciós izomer, mi?
2011. dec. 25. 18:16
 4/22 A kérdező kommentje:

Hú, a ti fejetekben is világítana a kátrány, meg se kéne gyújtani.

Leírom, hogy miért lenne jó ez a rendszer:

1, senki sem lenne többé magányos.

2, nem létezne többé a féltékenység

3, ha elég nagy a csoport, a gyerekeket nem kellene belökni bölcsibe, óvodába, még iskolába sem, mert valaki felnőtt mindig lenne velük, tanítaná őket, így nem nevelne az állam bácsi belőlük kis rabszolgákat.

4, a férfiuralmú monogámia a magántulajdon felhalmozása miatt lett kitalálva, ami óriási egyenlőtlenségekhez vezet. A polimer csoportban a termelőeszközök közös tulajdonban lehetnek, vagy azzá válnak, tehát nincs a tagok között nagy vagyoni különbség.

5, ha nagy a csoport, nincs kiszolgáltatva az államnak, se a munkaerőpiacnak, tőkéseknek, bankoknak, könnyen vállalkozhatnak, mert a pénzt jobban össze tudják szedni.

6, ha egy szülő elmegy máshová dolgozni, akkor még van több férfi és nő akit a szüleinek tekint a gyerek, és társnak a házastársa. Azaz fokozott az érzelmi biztonság.

7, a közösségnek akár a fele is dolgozhat otthon, ha nem kap munkát, és ez nem hátrány, hanem előny a csoport szempontjából.

2011. dec. 29. 20:46
 5/22 anonim ***** válasza:

Aha, és szerinted ezt engedné állam bácsi???

Egyébként valahogy nekem sincs kedvem visszamenni 600-700 évet az időben azért, hogy pár elvetemült kommunamozgalmat alapíthasson, és népközösségben éljünk, mint a középkorban....

2011. dec. 31. 12:26
 6/22 A kérdező kommentje:

Ha elég sokan lennénk, polgári engedetlenséget hirdethetnénk.

És követelnénk az elkülönülési jogot az alkotmányba.

Mert ezzel senkinek nem ártanánk, csak a szemét kapitalistáknak meg a politikai elitnek.

Amúgy téged NEM hívnálak ilyen csoportba, ti csak csaljátok egymást tovább.

2011. dec. 31. 23:31
 7/22 anonim ***** válasza:

Én mehetek???

(ha olvastad az üzenetemet, tudod ki vagyok)

2011. dec. 31. 23:39
 8/22 anonim ***** válasza:
Biztos magányos vagy és ronda és így akarod valahova dugdosni a farkad, hát hajrá, sztem ilyen szarságba csak a búzák mennek bele, nők nem hajlandók lefeküdni akárkivel.
2012. jan. 1. 15:13
 9/22 A kérdező kommentje:

Daw:

Ha lenne is ilyen csoport (sajnos nincs), te a hagyományos családmodell híve vagy, nem tudom, miért akarnál jönni?

Én nem vagyok monogám, és egy partneremtől sem várnám el a monogámiát. Másképpen gondolkozom, mint ti.

Ennek semmi köze se a rondasághoz, se ahhoz, hogy éppen most van-e kapcsolatom, vagy nincs. Tény, hogy én soha nem titkolom el a hozzáállásomat, és világos, hogy a legtöbb partnerjelölt elhúz a fenébe, ha meghallja.

Mi köze van ennek az egésznek a búzasághoz?

Amúgy engem kegyetlenül nem érdekel, hogy valaki hetero, bi, vagy homo, vagy aszexuális, amíg a partnere beleegyezésével történik az aktus.

2012. jan. 1. 15:59
 10/22 anonim ***** válasza:
Polimer csoport... ez fájt.
2012. jan. 6. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!