Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne egy másik országban megpróbálni?
Figyelt kérdés
Nem hiszem hogy egyedül vagyok azzal az érzéssel, hogy itthon a tisztességes, kedves, udvarias fiúkat levegőnek nézik. Úgy hallottam Ázsiában sokkal jobban megbecsülik az ilyen típusú férfiakat.2011. márc. 20. 13:07
1/7 anonim válasza:
nem, nem érdemes.
a nők genetikailag úgy vannak beprogamozva hogy a rossz fiúkra bukjanak.
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes elmenned más országba. És nem minden lány van oda a kigyúrt, rossz fiúkért. csak nyitott szemmel kell járnod, mert bármikor megismerkedhetsz egy lánnyal. Akik ismernek téged biztos kedvelnek téged és biztos van olyan lány ismerősöd aki valamennyire tetszik neked. Próbáld meghódítani!
3/7 anonim válasza:
Nem kell Ázsiáig elmenned. Tény, hogy a hazai csajok egy komoly része agyilag selejtes, ezen nem tudunk változtatni. Érdemes megpróbálni külföldivel. Javaslom neked a lengyel lányokat, gyönyörűek, kedvesek és állítólag nagyon szeretik a magyar fiúkat. :))
6/7 anonim válasza:
Itt se nézik levegőnek, csak rossz lánynál próbálkozol. Hidd el, nagyon sok olyan lány van, aki ilyen fiúra vágyik, csak nem talál egyet se. Esetleg ne a diszkóban keresgélj. Elmehetsz Ázsiába is, de ott meg lehet hogy több a rendes fiú, és nem biztos hogy téged választanak. Én sem vonzódok az ázsiaiakhoz, lehet hogy ők sem vonzódnak az európaiakhoz.
21 L
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!