Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok egyedül? Miért nincsen senki ezen a világon akit lehetne szeretni?
Bírom hogy mindenki hinti itt a rózsaszín porcukrot ezerrel. Pedig a valóságban egy elkorcsosult trágyadombon élünk, s nagyon de nagyon kevés az igazán értékes ember, akik érdemesek arra hogy hibáik és gyarlóságaik ellenére a bizalmadba fogadd őket. Hogy vállad a kockázatot és beengedd őket a személyes világodba, kokcára téve azt a biztonságot amit, mindegy a kapcsolati guruk mit szajkóznak, csak a saját buborékában érezhet igazán az ember.
34 ffi
semmi baj nincs veled egy teljesen normális lány vagy aki nem követi a sablont én ezeket a lányokat kedvelem
de ha kell elárulok egy titkot én már régen is utáltam a facebookot régen mi volt az első jaj megnézem mik a hírek stb.
most megnézem mi van facebookon legalább 5 perce nem frissítettem csak így tovább az ambíció sose legyen másodlagos tény az az egyik legfontosabb a cél érdekében de csak várnod kell talán ezen a nyáron vagy évben de tuti hogy megtalálod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!