Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok egyedül? Miért nincsen senki ezen a világon akit lehetne szeretni?
Nemsokára elmész egyetemre/főiskolára, és kitárul egy új világ. Rengeteg embert ismersz meg, és lesz olyan, akivel kölcsönösen tetszetek majd egymásnak. Szóval ne csüggedj!
23F
Szia
Szimpatikusnak tűnsz a kérdésed alapján, szerintem semmi baj nincs veled. Ne hagyd megváltoztatni magad, csináld azt és úgy ahogy szereted, ne félj megtalálod az igazit aki úgy fog elfogadni amilyen vagy. Ha gondolod szívesen leveleznék veled, küldj privát üzit és megbeszélhetjük.
Nem tudom miért vagy egyedül. De szerintem nemsokára fogsz magadnak barátot is találni.
Elmondom, hogy mi az, ami a leírásod alapján engem lenyűgözött. Vágysz a szeretetre és akarsz is adni, ez jó dolog. A legokosabbak közé tartozol és jó a nyelvérzéked <- ez számomra a legvonzóbb női tulajdonságok. Sokat főzöl és szeretsz is főzni <- amikor meghallom hogy egy lány főz vagy meglátom hogy télleg csinált valami, az bennem komolyan megindít valamit és elkezdek kötődni iránta. Ez ilyen ösztön. Szal nagyon bejön. Vicces vagy és jók a poénjaid, más a világnézeted, vannak céljaid amiket valóra akarsz váltani. Ezek mind mind jó tulajdonságok és nekem bejönnél ez alapján.
Szal vagy nagyon nyápic alakok vannak körülötted, akik csak a szexre mennének vagy nem ismernek eléggé.
Én például nagyon örülnék egy ilyen barátnőnek
21f
Szia
Szerintem több probléma is közrejátszhat ebben.
1. Nem botlottál hozzád illő fiúba. Mindenkivel megesik.
2. Emiatt elszontyolodtál és drasztikusabban látod a helyzetet, mint ami.
3. Nem ismered a srácokat.
Én sem vagyok egy hétköznapi csaj, érdekelnek a küzdősportok, és rengeteg fiús dolog, nem is vagyok egy cicamaca, elég határozott vagyok, és szókimondó, nem éppen a fiúk kedvence, mert a legtöbb már a stílusomtól is kasztráltnak érzi magát, de ettől függetlenül sosem volt gondom a pasizással. Tudtam, hogy olyan srácoknál eleve felejtős próbálkoznom, akik mindenféle érzékeny lelkek, meg kedves cuki plüssállatkás barátnőre vágynak.
Nekem egy igazi tökös állat fickó kell, szégyen nem szégyen, de csak mellettük érzem magam nőnek. :D
Úgyhogy kerestem ilyen pasikat. Ennyi. :) És elolvastam vagy ezer könyvet és ezzel foglalkozó témát, fórumot, cikket, amik segítenek a pasik megértésében és kezelésében.
Az, hogy tudsz főzni, jó nagy plusz pont, de önmagában édeskevés.
De fel a fejjel, talpraesett kiscsaj lehetsz, szóval ne aggódj. :) Csak hozzád illő pasik után kutass.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!