Egyedül maradtam, egyedül fogom felnevelni a gyerekemet. Más hogy élte túl? Lesz még valamikor apukája, társam, aki szeretni fog minket?
:( Nagyon sajnálom, hogy ilyen kérdés merült fel. Mivel ebbe a topicba írtál, gondolom most vagy várandós.
Fel a fejjel!!!! Sokkal jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban. Az a legfontosabb, hogy TE és a baba most jól legyetek. Gyermeked lesz, ettől nem történhet csodálatosabb dolog egy nővel az életében. Gondold el, egy picike élet lapul a pocakodban, s az a baba Téged választott az Édesanyjának. Ő nagyon szeret Téged, s csak Rád számíthat. Ha Te most egy férfi miatt lélekben feladod, az a babának is rossz. Ő megérzi a Te lelkiállapotodat. Nyugalomra van szükséged. Férfi jön majd másik. Hidd el nekem. Most a babára és a kettőtök egészségére koncentrálj. Próbálj meditálni, zenét hallgatni, könyvet olvasni, beszélj a picihez.
És jelenleg a körülményeid rendezettek? Úgy értem, van hol laknod, van aki segítsen majd a baba körüli teendőkben?
Soha de soha nem szabad feladni. Egyetlen férfi sem ér annyit.
20 hetes kismama
Utolsó vagyok. A leírtak alapján szereted a Párodat. És Ő szeret Téged? Várja a babát? Ha még megvan a szerelem, akkor sem érzed úgy, hogy lenne még esély...? Én nem tudom, csak kérdezem. Te érzed és a Te felelősséged.
Nem lehet, hogy a baba apukája csak megijedt a felelősségtől?
Nálunk is zűrös a helyzet, mi sem élünk együtt jelenleg, én 20 hetes vagyok :( Átérzem, amin keresztülmész.
Mesélj egy kicsit!
Mivel bántott, alázott meg? Ő is akarta ababát?
Nem tudjátok ezeket nyugodtan és higgadtan megbeszélni?
Felfogja azt, hogy ha te szakítasz vele, akkor a gyerekkel is kevesebbet lehet? Hogy nem lesztek egy család, pedig ő is azt akarná!
Nem lehet, hogy így terhesen érzékenyebb vagy egy picit?
Ez már terhesség előtt is így ment?
Akkor ezek szerint elköltöztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!