Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PASIKHOZ SZÓL A KÉRDÉS! Mivel lehet egy férfit megfogni?
Jó dolgok:
- Nyíltan mondja meg amit akar, nem beszél mellé
- Jó ha engedi magát, de azért ne lépjen túl egy határt a ribanc-ság felé
- El lehet vele beszélgetni férfias dolgokról (fegyverek, autók, motorok, játékok stb. )
- Mindent elmond ha jó, ha rossz, mindent megbeszélünk.
Taszító:
-Féltékenység, kényeskedés
- Ha nincs valamiben igaza, lelép, nem hagy szóhoz jutni
- Hazugság, átverés ezt a két dolgot nagyon rühellem
- Ha órákat képes beszélni mi történt vele, de engem meg se kérdez
- Nem hagyja, hogy egyedül menjek valahová, mindenhova kísérni akar
Hosszú lett picit, bocsi :)
Az én ideálom:
Kedves,aranyos,mosolygós,érti a viccet,mert elég csipősa humorom,szeretek két értelmű mondatokat mondani,ködösíteni és ezeknek a rosszvégét ne fogja meg és csavarja. :)
Szeretem,ha a világ legapróbb dolgáról is tudunk hosszú perceken keresztül "vitázni" játékosan,az ilyen lányokat nagyon tudom szeretni. Szeresse a gyerekeket. Mutasson érdeklődést,ne hagyja,hogy mindent én csináljak. Mutassa ki az érzéseit. Az utóbbi 2 kiábrándulásra ad okot. Legyen őszinte, az ál dolgokon át látok pillanatok alatt. Nem szeretem,ha csúnyán beszél,mert én se beszélek csúnyán olyanokkal ,akiket többnek tudok elképzelni barátnál. Egyszóval legyen olyan,mint én csak lányba. :)
24 év alatt 2 ilyennel találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!