Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem. Nektek mi a véleményetek?
olyan nincs ebben az esetben, hogy normális.
Mindenkinek más az életútja, a felfogása... a lényeg, hogy elérjen a célhoz.
Az utat mindenki maga válassza meg.
Talán az első verzió annyival rizikósabb, hogy, nem biztos, hogy idővel kialakul a szerelem és akkor tényleg nem sok értelmes van egy kapcsolatnak.
De szerintem senkinek ne fájjon a másik baja.
Amúgy: Boldog Karácsonyt!
Én nem tudom miért,de tényleg így van mostanság.Sajnos.
Én is gondolkoztam ezen a dolgon(hiszen nekem sok szép lány barátom van) de arra jutottam, hogy nem járnék egyikkel sem.Egy lány van akiért dobog szívem, mással nem is járnék.
Ez egyéntől függ. :)
Sok mindenki úgy megy bele egy kapcsolatba ahogyan te is leírtad tehát x hónap után szeretik meg egymást de van aki előbb szerelmes lesz majd után lép kapcsolatba a másik féllel.
Véleményem szerint én is azok közzé tartozok akik előbb lépnek kapcsolatba majd utána lesznek szerelmesek.
Valamint te nem vagy "nem normális" csak egyszerűen te így érzed a szerelmet nincs ezzel semmi probléma :)
Boldog Karit! :)
Kedves Kérdező!
Én is ugyanígy cselekszem mint te! Nem megyek bele olyan kapcsolatba, ahol nem érzem a lángolást, szerelmet és sztem nagyon sokan vannak így, talán ez a helyesebb út!
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!