Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elfelejt törődni velem.
Figyelt kérdés
2éve vagyunk együtt, de már elötte 1,5evet szerelmesek voltunk.. Szoval az első évben annyira jo volt figyelmes stb, és tudom h most is szeret es en is őt de megszokta túlságosan, h vele vagyok, elkényelmesedett, az utóbbi időben mindent én teszek meg kettőnkért, elfelejtette h kell kimutatni a szeretetet..(nagyon sokszor mondtam mar neki h ez igy nem oke, mutassa ki stb...) de egy ev alatt el is felejtette hogy milyen volt régebben :( (szakitas nem jön szóba, mert szeretjük egymast nagyon, de megsem vagyok olyan boldog :()2011. dec. 24. 00:18
1/8 Macs1209 válasza:
Egyik kedves barátnőm 2 évig élt a párjával, született egy gyerekük, aztán rá 4 évre kapcsolt a csaj, hogy ez nem állapot. Most egyedülálló anya.. De sokkal jobban érzi magát így... Ne lépj erre az útra.
3/8 anonim válasza:
ez jó, el felejt törődni!mint ha az valami teljesen lényegtelen dolog lenne...de nem igazán tudsz mit tenni, csak ő tud változni saját magától.te nem hinném hogy segíthetsz neki
4/8 anonim válasza:
Addig valtoztass mig meg nem keso.
Az elso valaszolo szepet meselt.
\ez igaza van.
Ne vard meg hogy 2 gyerek csungjon a nyakadon es akkor legyen eleged az egeszbol, es te se legyel boldog, meg a gyerekeid sem.
Egy no megerdemli azt hogy torodjenek vele, es ha egy ferfi ezt nem tudja megtenni akkor az nem erdemli meg a not.
A te dontesed, de jol gondold meg.
Most szeret de nem foglalkozik veled eleget, nemsojkara meg mar nem is szeret.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát ha ez nem változik, nyílván nem akarok tőle gyerekeket... Abban reménykedem, h talán még fel kell nőnine, h rájöjjön h egy kapcsolatért tenni is kell...
2011. dec. 24. 11:05
6/8 anonim válasza:
Ha valaki elkezd viszafele fejlodni akkor kicsi a valoszinusege hogy az meg valaha fejlodik pozitivan.
7/8 Macs1209 válasza:
Na most a csaja vagy vagy az anyja? mert utóbbinak kell nevelni, és látni, ahogy felnő. De így nem fog !!!
8/8 A kérdező kommentje:
:s:(
2012. jan. 2. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!