Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik fiú lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik fiú lány között igazi barátság? Többi lent.

Figyelt kérdés

Vagy talán egy idő után valamelyik fél mindenképpen eggyel tovább lép?

Sokat találkozom a barátommal, és van amikor eléggé közel kerülünk egymáshoz. Nem tudom hogy neki mi járhat a fejében, amikor sokszor neki áll "piszkálni". Úgy képzeljétek el, mintha én lennék a babája, ő nagy és erős, én meg kis törékeny vagyok mellette...

Szerintetek, ha így folytatódnak a dolgok lesz vmi több is közöttünk?

2011. dec. 23. 21:06
1 2 3
 21/24 Betti1994090313 válasza:
Saját tapasztalatból mondom, hogy van fiú-lány barátság, de attol, hogy neked megfordult ez a fejedben az nem baj mond el neki és beszéljétek meg. Nekem a legjobb barátom egy fiú 17 éve és egyszer az én fejemben is megfordult ilyen gondolat...elmondtam neki és kiderült, h ő is ondolt már erre, de úgy tűnik, h mi igaz barátok vagyunk inkább mert egy nagyot nevettünk a témán és még utánna is felszabadultan beszéltünk róla, de többet sohasem akartunk egymástól...
2011. dec. 27. 01:39
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem,nem letezik. A pasik minden novel le akarnak fekudni,aki kicsit is tetszik nekuk.Pasim olyan cim alatt maradt a "legjobb baratnojenel",hogy csak baratok,kicstlognak egyutt.Azota varhatok ra,osszebutoroztak,3 ev "csak" baratsag utan...

Na?

2012. jan. 17. 00:09
 23/24 anonim válasza:

Szerintem igenis létezik. Nekem is van egy fiúbarátom aki egyben az osztálytársam. Tök jól elvagyunk, szórakozunk meg ilyenek de nemlennénk képesek egymással járni. :D

Am sztem még összejöhet vmi köztetek.

2012. márc. 14. 18:52
 24/24 anonim válasza:
szerintem nem létezik fiú és lány barátság. Mint ahogy te is le írtad a te részedről lehetne köztetek több is.
2012. ápr. 13. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!