Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik fiú lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik fiú lány között igazi barátság? Többi lent.

Figyelt kérdés

Vagy talán egy idő után valamelyik fél mindenképpen eggyel tovább lép?

Sokat találkozom a barátommal, és van amikor eléggé közel kerülünk egymáshoz. Nem tudom hogy neki mi járhat a fejében, amikor sokszor neki áll "piszkálni". Úgy képzeljétek el, mintha én lennék a babája, ő nagy és erős, én meg kis törékeny vagyok mellette...

Szerintetek, ha így folytatódnak a dolgok lesz vmi több is közöttünk?

2011. dec. 23. 21:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
nem. határozottan nem.
2011. dec. 23. 21:18
 12/24 anonim ***** válasza:

Igen! Muszaki szakra járok, így sok fiú vesz körül, 3-4-et közeli barátomnak tartok. Már 2 éve ismerem őket, ezalatt szinte a családommá váltak... megvigasztalnak, megölelnek, csipkelődnek, cikiznek, együtt röhögünk. Ők is beszélnek nekem csajokról, én is nekik fiúkról.. de ez a piszkálódás, babusgatás nálunk is megvan, de abszolút csak baráti.

20L

2011. dec. 23. 21:42
 13/24 anonim válasza:
Nekem is van lány barátom.. 20/F
2011. dec. 23. 21:45
 14/24 A kérdező kommentje:
Mit tegyek, hogyha kezdek beleszeretni?
2011. dec. 23. 21:50
 15/24 anonim válasza:
Derítsd ki, hogy ő hogy érez... =)
2011. dec. 23. 22:56
 16/24 anonim ***** válasza:
Fiú-lány IGAZI barátság...áhh,esélytelen;)
2011. dec. 24. 00:55
 17/24 anonim ***** válasza:
na, ezt már vagy 20an kérdezték,de neked is leírom:nem létezik ilyen, előbb utóbb mindenképp az egyik fél többet akar majd.és ha csak az eggyik, ami a leg gyakoribb, akkor tönkre megy a barátság,és semmi sem lesz.
2011. dec. 24. 01:00
 18/24 anonim ***** válasza:
Létezik... Van egy csaj, akivell mindent megbeszélünk, és segítünk egymásnak, tanácsokat adunk. Nem a barátnőm csak nagyn jó barátom.
2011. dec. 24. 09:48
 19/24 anonim ***** válasza:
szerintem nincs.az egyik fél mindig többet kezd érezni.tapasztalat..:(
2011. dec. 24. 19:47
 20/24 anonim válasza:

Részemről van igazi barátság... 15 lány vagyok, és van egy fiúbarátom már kiskorom óta.. Mindent megbeszélünk, kissebbkorunkban sokat találkoztunk (mára már kevesebbet, mert más suliba járunk)...Vele néha jobban megtudom beszélni az érzéseimet mint a lány barátnőimmel....

amúgy mi mondjuk egymásnak hogy szeretlek, meg minden még szíveket is küldözgetünk neten egymásnak, de ezt mindketten tudjuk, hogy csak baráti, és szó sem lehet többről.

a te esetedben pedig, ha nem akarod elrontani a barátságotokat azt javasolom ne szeress bele, de kitudja, ha ő is úgy szeret téged, akkor lehet hogy érdemes...ezt csak te tudhatod....:)

2011. dec. 24. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!