Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik fiú lány között igazi barátság? Többi lent.
Vagy talán egy idő után valamelyik fél mindenképpen eggyel tovább lép?
Sokat találkozom a barátommal, és van amikor eléggé közel kerülünk egymáshoz. Nem tudom hogy neki mi járhat a fejében, amikor sokszor neki áll "piszkálni". Úgy képzeljétek el, mintha én lennék a babája, ő nagy és erős, én meg kis törékeny vagyok mellette...
Szerintetek, ha így folytatódnak a dolgok lesz vmi több is közöttünk?
Igen! Muszaki szakra járok, így sok fiú vesz körül, 3-4-et közeli barátomnak tartok. Már 2 éve ismerem őket, ezalatt szinte a családommá váltak... megvigasztalnak, megölelnek, csipkelődnek, cikiznek, együtt röhögünk. Ők is beszélnek nekem csajokról, én is nekik fiúkról.. de ez a piszkálódás, babusgatás nálunk is megvan, de abszolút csak baráti.
20L
Részemről van igazi barátság... 15 lány vagyok, és van egy fiúbarátom már kiskorom óta.. Mindent megbeszélünk, kissebbkorunkban sokat találkoztunk (mára már kevesebbet, mert más suliba járunk)...Vele néha jobban megtudom beszélni az érzéseimet mint a lány barátnőimmel....
amúgy mi mondjuk egymásnak hogy szeretlek, meg minden még szíveket is küldözgetünk neten egymásnak, de ezt mindketten tudjuk, hogy csak baráti, és szó sem lehet többről.
a te esetedben pedig, ha nem akarod elrontani a barátságotokat azt javasolom ne szeress bele, de kitudja, ha ő is úgy szeret téged, akkor lehet hogy érdemes...ezt csak te tudhatod....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!