Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányt válasszam?
Segítségeteket kérem! Két lány közül választhatnék de nem tudok választani.
Az egyik lánnyal jártam egy kis ideig de kétszer is szakított velem. Nemrég felbukkant és elmondta, hogy sajnálja és szeretne találkozni velem. A mai napig érzek iránta valamit, vele élném le az életem, nála éreztem először szerelmet de félek hogyha belemegyek megint átver és én járok a legrosszabbul.
A másik lányt pár napja ismertem meg. Rám van állva és azt mondja, hogy az ideállja vagyok de egyenlőre nem érzek iránta semmit.
Ti melyiket választanátok? előre is köszi.
azt valasztanam amelyiket szeretem mivel hogy a masikat meg alig-alig ismerem.es lehet hogy o rosszabb.
De ez a te dontesed nem a mienk.halgass a szivedre es meglatod jol fogsz donteni.:)
Kétszer átvert. Nem vagyok pesszimista, de a tendencia látványos így is. Szerintem kezd el ismerkedni a második lánnyal, és beszélgess az exxel, hogyan is gondolja. Azok után amit leírtál én csak akkor kezdenék el gondolkozni a lehetőségen, ha biztos vagyok benne, hogy nem vág át megint.
Én ezek alapján a második lányt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!