Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam? Arról van szó, hogy megismertem a hétvégén egy nagyon aranyos és vonzó lányt. Összejöttünk, elég komolynak ígérkezett a kapcsolat így hát le feküdtünk.
szerintem csak bepánikolt ,hogy temár találtál magadnak mást és ő pedig nem így gondolom ezt nem bírja elviselni:)
Ez valószínüleg csak a hozzád való kötődése nem szerelem és fél ,hogy másé leszel ,mert ugye neki nem kellettél ,de mi az már ,hogy mással vagy és nem utána epekedsz?:D
Szóval sok sikert az új lánnyal;)
18/F
Velem is történt hasonló eset. Egyszer nyomultam egy lányra, sokáig, és elég kitartó voltam, de nem kellettem neki. Aztán összejöttem a mostani barátnőmmel és csodák csodájára az előző csaj járni akart velem. De mivel egyszer már megkapta az esélyt, ezért elhajtottam :)
Nálad is hasonló a szitu, csakhogy téged meg is csalt a volt barátnőd. A helyedben inkább választanám az új lányt és elhajtanám a régit, mivel ha egyszer megcsalt megteszi másodszor is.
Arra kíváncsi lennék, hogy az előző kapcsolatodban ki mondta ki hogy vége legyen, te vagy ő? Mert ha te szakítottál vele, akkor valószínűleg most azért akar újra összejönni veled, hogy most ő mondhassa ki, hogy vége, magyarul ő szakíthasson veled.
A szavaidból azt érzem, hogy vissza szeretnél menni hozzá. De szerintem ne menj! Gondolkodj józanul: ha megcsalt, akkor az azt jelenti, hogy egyátalán nem tisztelt téged, nem számított neki, hogy te mit érzel, önző volt azzal hogy megcsalt, pedig egy jó kapcsolat lényege az egymás iránti teljes odaadás!
Remélem sikerül jól döntened!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!