Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, akinek nincs sok tapasztalata?

Figyelt kérdés

Nincs sok tapasztalatom párkapcsolatok terén, annak ellenére, hogy 22 éves vagyok.

Nem csókolóztam sok sráccal, kevés barátom volt, rövid ideig tartottak, a szexről pedig ne is beszéljünk inkább. A környezetem szerint nagyon szép vagyok, és élnem kellene, ki kéne használnom hogy szép vagyok. Ők egy csiszolatlan gyémánthoz hasonlítanak, és olyan férfira lenne szükségem, aki helyretesz (szerintük).

De ahogy én tapasztalom, a férfiaknak nem kellenek a kevés tapasztalattal rendelkező lányok... Meglátnak, meg akarnak ismerni, és amikor megismernek jobban, akkor rájönnek, hogy egy esetlen, szerencsétlen lányka vagyok, és itt az ismerkedés abba marad. Pedig aztán nem regélek a tapasztalataimról senkinek, nem tudom hogyan és honnan, de valahogyan lejön nekik, hogy keveset tudok még a férfi-női kapcsolatokról.

Kívülről rendben vagyok (Annyit dicsértek már az emberek, hogy elhiszem nekik:D), de a belsőm az, ami gátol abban, hogy normális párkapcsolatom legyen.

Az, hogy "éljek" .. járok bulizni. Azt tanácsolták, hogy játsszak a pasikkal, csókolózzak, flörtöljek .. ez szép és jó, de nekem már a csókhoz is valamilyen szintű érzelem, vonzalom kell, ahogy a szexhez is. Anélkül szar (tapasztaltam). Flörtölni szoktam .. játszani azért nem játszok, mert velem is játszottak már milliószor, és tudom, hogy rossz érzés, főleg, ha te többet is szeretnél az illetőtől. Szerintük tüzesebbnek kéne lennem, nem ilyen begyepesedettnek.

Mi erről a véleményetek? Ha van tanácsotok, szívesen olvasom!

(Azért ebbe a kategóriába írom a kérdést, és nem a szerelem-szex kategóriába, mert nem tizenévesek véleményére vagyok kíváncsi).

2011. dec. 23. 11:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én meg így még csak tippelni se tudok... Ahhoz ismerni kéne téged. Azonban a leírtak alapján nincs veled semmi olyan gond, ami miatt ne járnék/járnánk veled. /F
2011. dec. 23. 16:48
 22/27 anonim ***** válasza:

most sem jutottam közelebb :D (jutottunk). amíg nem tudni miben nyilvánul meg addig passsz... annyira nem lehetsz esetlen...

mármint az egy dolog, hogy nem volt sok v. komoly kapcsolatod, de az írásodból úgy tűnik, hogy a kommunikációval nincs baj, legalábbis írásban.

szóval ha adott egy szép lány aki értelmesen tud beszélni és nem beképzelt akkor nem értem mi lehet a baj?

az esetlen az lehet az, hogy elpirulsz? furcsa dolgokat mondasz? távolságtartó vagy? nem szereted a gyerekeket? nem mersz beszélni a férfiakkal?

engem már nagyon érdekel :D

2011. dec. 23. 18:07
 23/27 anonim ***** válasza:
hozzáteszem, hogy az elpirulás, hebegés-habogás, stresszhelyzetben fura kijelentések tétele stb... az inkább aranyos és kedves mintsem taszító!
2011. dec. 23. 18:09
 24/27 A kérdező kommentje:

Akkor már ez az egyetlen amire tudok gondolni: Ismerkedéseknél, beszélgetéseknél, sok a kérdezz felelek. Velem sok rossz történt, csak rossz tapasztalatom van pasikkal és párkapcsolattal kapcsolatban, valamilyen formában biztos megemlítettem, ha kérdeztek.

Valamint max érzik rajtam, hogy már nagyon szeretnék párkapcsolatot, és felveszik a nyúlcipőt.

2011. dec. 23. 18:53
 25/27 anonim ***** válasza:

"Valamint max érzik rajtam, hogy már nagyon szeretnék párkapcsolatot, és felveszik a nyúlcipőt."

Ez biztos nem probléma, ez miatt egy férfi sem veszi fel a nyúlcipőt:)

Viszont, ha sok rosszat szoktál mondani az eddigi kapcsolataidról, akkor abból azt vehetik le, hogy valami nincs rendben nálad és ezért nem sikerültek... Úgyhogy ezt, ha lehet, ne hangoztasd. /F

2011. dec. 23. 19:02
 26/27 A kérdező kommentje:

Hm, igazad van:)

Van egy igazi szappanoperába illő történetem, ami megtörtént velem, ezt pár napja el is meséltem "neki", mert rákérdezett az előző kapcsolatomra. Én abban voltam hibás ebben a történetben, hogy naiv voltam, és nem vettem észre, hogy mit művelnek a hátam mögött.

2011. dec. 23. 19:13
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy hazudni kell! De nem feltétlen kell mindent elmondani:) Elvégre amikor ismerkedünk, akkor jó színben akarjuk feltüntetni magunkat a másik előtt. És, ha te az első randin elmondod, hogy ilyen naiv voltál, meg úgy vertek át stb... azzal nem éppen pozitív benyomást keltesz az illető férfiban:) Egyébként én is 22 vagyok:D /F
2011. dec. 23. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!