Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, akinek nincs sok tapasztalata?

Figyelt kérdés

Nincs sok tapasztalatom párkapcsolatok terén, annak ellenére, hogy 22 éves vagyok.

Nem csókolóztam sok sráccal, kevés barátom volt, rövid ideig tartottak, a szexről pedig ne is beszéljünk inkább. A környezetem szerint nagyon szép vagyok, és élnem kellene, ki kéne használnom hogy szép vagyok. Ők egy csiszolatlan gyémánthoz hasonlítanak, és olyan férfira lenne szükségem, aki helyretesz (szerintük).

De ahogy én tapasztalom, a férfiaknak nem kellenek a kevés tapasztalattal rendelkező lányok... Meglátnak, meg akarnak ismerni, és amikor megismernek jobban, akkor rájönnek, hogy egy esetlen, szerencsétlen lányka vagyok, és itt az ismerkedés abba marad. Pedig aztán nem regélek a tapasztalataimról senkinek, nem tudom hogyan és honnan, de valahogyan lejön nekik, hogy keveset tudok még a férfi-női kapcsolatokról.

Kívülről rendben vagyok (Annyit dicsértek már az emberek, hogy elhiszem nekik:D), de a belsőm az, ami gátol abban, hogy normális párkapcsolatom legyen.

Az, hogy "éljek" .. járok bulizni. Azt tanácsolták, hogy játsszak a pasikkal, csókolózzak, flörtöljek .. ez szép és jó, de nekem már a csókhoz is valamilyen szintű érzelem, vonzalom kell, ahogy a szexhez is. Anélkül szar (tapasztaltam). Flörtölni szoktam .. játszani azért nem játszok, mert velem is játszottak már milliószor, és tudom, hogy rossz érzés, főleg, ha te többet is szeretnél az illetőtől. Szerintük tüzesebbnek kéne lennem, nem ilyen begyepesedettnek.

Mi erről a véleményetek? Ha van tanácsotok, szívesen olvasom!

(Azért ebbe a kategóriába írom a kérdést, és nem a szerelem-szex kategóriába, mert nem tizenévesek véleményére vagyok kíváncsi).

2011. dec. 23. 11:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
69%

Remélem találsz egy srácot, aki hasonlóan gondolkodik, mint te! :)

Vele boldog leszel. Akiknek meg nincs elég türelme rád, az meg sem érdemel!

2011. dec. 23. 11:58
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok hasonló kaliberű fiú és lány küzd ugyanezzel a problémával.

Én 21 voltam, és szinte nulla tapasztalattal rendelkeztem, amikor megismerkedtem a barátommal.

Ő iszonyatosan örült, hogy például szexuális téren ő lehetett nekem az első, és azóta s hangoztatja.

Nem hiába vártam a dologgal olyan sokáig, soha nem is jöttem volna össze olyan fiúval, aki többre tartja az olyan lányokat, akiknek már volt 5-8 pasija 20 éves korára.

Előbb, utóbb te is megtalálod azt, aki azt is előnynek fogja látni, ami szerinted hátrány.

Hogy mikor és hol, arra senki nem tudja a választ, a lényeg, hogy légy nyitott, és ne ezen görcsölj.

2011. dec. 23. 12:03
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Olyanoknak akiknek nincs "turelme" rad, azoknak csak arra kellenel.

Ne hallgass a baratnoidre akik mar kieltek magukat vagy eppen most rohangalnak egyik pasitol a masikig. Nezd meg oket 5 ev mulva hol lesznek.

Orulj es legyel buszke arra ami vagy.

2011. dec. 23. 12:21
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jobban bejönnek azok a lányok, akiknek nem volt előttem 300 pasijuk, meg nem szexeltek fél Budapesttel és nem ugranak 2nap (vagy 20 perc:O) ismeretség után az ágyamba.

(Ez annyira elveszi az izgalmát a dolognak.. Az a vadász is unja, amelyik a nem lőhet, mert a vad összeesik magától)

Persze, az ilyenekkel el tudok lenni meg minden, de valahogy taszít is.. Szerintem legyél nyitottabb a világra, de amúgy semmi baj nincs veled. Az előttem szólónak igaza van, legyél büszke.:)

2011. dec. 23. 12:27
 5/27 anonim ***** válasza:
12:03 ez tök jóó!!! :))
2011. dec. 23. 13:30
 6/27 anonim ***** válasza:
0%
Csak nekem tűnik úgy, hogy a kérdező siránkozásképpen írta ki ezt a kérdést? A sok elkeseredett, önbizalom hiányos fiú szokott ilyen kérdéseket feltenni...
2011. dec. 23. 13:37
 7/27 anonim ***** válasza:

hogy ezt a dolgot értékeli-e az akivel ismerkedsz az nagyban függ a szándékaitól. leszögezem én komoly kapcsolat párti vagyok! amennyiben komoly érett viselkedés és világnézet társul a párkapcsolati tapasztalatlansághoz azt én kifejezetten favorizálnám. viszont ha komolytalan vagy és gyerekes, nyűgös, hisztis stb... akkor lehetnél akármennyire is szép.

átlagos, visszafogott, értelmes 24 éves srácnak mondanám magam, szóval nem tudom mennyire vagyok én a célközönségbe benn, de azért adnék tanácsot.

az addig rendben van, hogy ismerkedj bulizz, de nem hiszem hogy lenne értelme annak, hogy az éjszakában hülyítsd a férfiakat és csókolózz fűvel-fával.

az az állítás, hogy "férfira lenne szükségem, aki helyretesz" alatt gondolom az ismerőseid azt értik, hogy neked egy nálad jóval idősebb 30-as, macsó, csajozógépre lenne szükséged. én ebben sem vagyok annyira biztos... talán egy értelmes, sportos, normális kb. veled egyidős srác kellene. most nem azért mondtam, hogy magamat vagy bárkit ajánlgassak! mielőtt ebbe valaki belekötne.

azt nem értem, hogy a belsőd miért gátol a párkapcsolatban? mert azt írtad. szépnek állítólag szép vagy, nem is vagy egy k*, értelmesnek is tűnsz. nem hiszem, hogy ne lenne megfelelő jelentkező.

2011. dec. 23. 13:46
 8/27 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdés írója teljesen normális lány, semmi baj nincs vele.

Én ismerek olyan lányt, aki 24 éves korára több, mint 10 férfival volt együtt, ebből az egyik egy 3 éves kapcsolat, szóval elég rövid idő alatt jött össze sok pasival és panaszkodik, hogy senki nem veszi komolyan.

Pedig ő nem egy szép lány, talán éppen ezért minden szalmaszálba kapaszkodik, aki rámosolyog, azzal le is fekszik, mert fél, hogy egyedül marad.

A kérdezővel semmi probléma nincs, bárcsak még több ilyen normális lány lenne...

Ne add le az igényeidet, várj, amíg olyannal találkozol, akivel tényleg érzel valamit.

2011. dec. 23. 13:53
 9/27 A kérdező kommentje:

Pedig mégsem jönnek össze a kapcsolataim :(

Kivétel nélkül mindenki azt mondja hogy a belsőm miatt, éretlen vagyok.

2011. dec. 23. 14:02
 10/27 anonim ***** válasza:
aha... de miért mondják miért vagy az? csak mert attól, hogy párkapcsolatok terén nincs tapasztalatod még nem feltétlen vagy éretlen.
2011. dec. 23. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!