Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, akinek nincs sok tapasztalata?
Nincs sok tapasztalatom párkapcsolatok terén, annak ellenére, hogy 22 éves vagyok.
Nem csókolóztam sok sráccal, kevés barátom volt, rövid ideig tartottak, a szexről pedig ne is beszéljünk inkább. A környezetem szerint nagyon szép vagyok, és élnem kellene, ki kéne használnom hogy szép vagyok. Ők egy csiszolatlan gyémánthoz hasonlítanak, és olyan férfira lenne szükségem, aki helyretesz (szerintük).
De ahogy én tapasztalom, a férfiaknak nem kellenek a kevés tapasztalattal rendelkező lányok... Meglátnak, meg akarnak ismerni, és amikor megismernek jobban, akkor rájönnek, hogy egy esetlen, szerencsétlen lányka vagyok, és itt az ismerkedés abba marad. Pedig aztán nem regélek a tapasztalataimról senkinek, nem tudom hogyan és honnan, de valahogyan lejön nekik, hogy keveset tudok még a férfi-női kapcsolatokról.
Kívülről rendben vagyok (Annyit dicsértek már az emberek, hogy elhiszem nekik:D), de a belsőm az, ami gátol abban, hogy normális párkapcsolatom legyen.
Az, hogy "éljek" .. járok bulizni. Azt tanácsolták, hogy játsszak a pasikkal, csókolózzak, flörtöljek .. ez szép és jó, de nekem már a csókhoz is valamilyen szintű érzelem, vonzalom kell, ahogy a szexhez is. Anélkül szar (tapasztaltam). Flörtölni szoktam .. játszani azért nem játszok, mert velem is játszottak már milliószor, és tudom, hogy rossz érzés, főleg, ha te többet is szeretnél az illetőtől. Szerintük tüzesebbnek kéne lennem, nem ilyen begyepesedettnek.
Mi erről a véleményetek? Ha van tanácsotok, szívesen olvasom!
(Azért ebbe a kategóriába írom a kérdést, és nem a szerelem-szex kategóriába, mert nem tizenévesek véleményére vagyok kíváncsi).
Nem hiszem, hogy éretlen lennél, hiszen felmerültek benned ilyen gondolatok, amit meg is írtál kérdésben.
Vagy azért, mert nem smárolsz mindenkivel szórakozóhelyeken és érzelmek nélkül nem fekszel le férfiakkal?
Szerintem elég érett és normális vagy.
Ha sikerülne kideríteni mást is, hogy mi a fiúk kifogása ellened, az sokat segítene a probléma megértésében.
Volt egy olyan barátom, aki konkrétan emiatt hagyott el inkább.. mondjuk jobb is így. De van olyan pasi aki nem ijed meg ettől a helyzettől?
Úgy érzem, hogy negatív vagyok sokszor, olyan piti dolgok miatt hagytak el, hogy nehezen tudtam feldolgozni. Bár lehet, hogy még most sem sikerült teljesen feldolgoznom, és ez itt a baj.. :/
"De van olyan pasi aki nem ijed meg ettől a helyzettől?"
Pedig ebből az sugárzik, hogy a férfiakat hibáztatod. Próbálj meg változni és akkor összefog jönni:)
Elkezdek ismerkedni egy sráccal, beszélgetünk, és lejön neki valamiből, hogy esetlen vagyok. Elkezd sajnálni, hogy háát, neked egy idősebb pasira lenne szükséged, blablabla. De konkrétan hogy milyen mondataimból szűrik ezt le, fogalmam sincs. Tehát a csókig kb el se jutok senkivel.
Én a negativitásomra gyanakszok, hogy tudat alatt negatív vagyok, és megérzik ezt a pasik. De hogy érezzem magam jól ha esetlennek tartanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!