Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le hogy ne én legyen a bunkó ribi?
Van egy srác 2 buliban is bepróbálkozott de nemet mondtam mindkét alkalommal. De közben az összes közös ismerősünnek azt mondta hogy hát küldök felé jeleket meg hogy tapizom és lesmárolom. Közben nem. És a 3 dik bulin nagyon részeg voltam és smároltam vele meg táncoltam reggel ara ébredek, hogy sokan írnak, hogy a "barátom" mondta hogy összejöttünk és hogy de örül nekünk.
És amikor egy csajjal beszéltem hogy az nem úgy volt ahogy a srác elmondta azt mondta a csaj én a srácnak hiszek és nem neked.
Ezenkívül sok dologra rájöttem és össze vissza hazudozott rólam a srác és ha most otthagyom én leszek a gonosz a legtöbb ember szemében közben meg ő manipulált mindenkit.
Bocs de szerintem meg full részeg voltál és tényleg egy ribi voltál a buliban.
Szerintem egy terhes tesztet is csináltass...bármi megeshetett...
Az, hogy te nem emlékszel mi volt az nem jelenti azt, hogy nem történt meg...
Meg ha smároltál vele akkor nem kamuzott hogy csókolóztatok...
Dobjad ha nem kell neked de ne akarj annak látszani ami nem vagy...Ribi vagy
ha nem ismered akkor menny más szórakozó helyre...minek mész ugyanoda ahova ő???
szimplán kerüld el...
de az, hogy részegen smárolsz azzal aki elvileg kamuzik rólad utána meg okot adsz...
nem tudom ki milyen világban él de az én világomban egyértelmű jel, hogy aki smárol velem annak bejövök.
ő se házasodni akart...ezt nem említetted...szimplán smároltatok és elvoltatok a buliban..az hogy te egy alkalommal kavarsz valakivel az pedig ribanckodásnak számít...
nem akarlak elkeseríteni de a mai világban ezt így hívjuk...
vagy ne kavarj olyannal akivel elvileg nem akarsz vagy fogadd el a tényt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!