Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire furcsa, hogy nem mennék bele egyéjszakás kalandokba?
Figyelt kérdés
Hosszabb távon gondolkodom, meg szeretném jól érezni magam a párom mellett (már ha lenne). Miért néznek különcnek emiatt? 19/f2011. dec. 22. 22:24
41/56 anonim válasza:
én nem lennék enyire biztos magamban szerintem te egy öntelt beképzelt h..je piccsa vagy.ha igy fojtatod szerintem párod se sokáig lesz ijen nőket nem szeretik a férfiak vagy ha igen akkor papucs vagy másnál keres vigaszt igazi hárpia na mindegy én dobbantok jön nem sokára a férjecském haza és nekem jó lesz te meg várj péntekig :D :D
42/56 anonim válasza:
Neked már sose lesz jó 2 gyerekkel el van rontva az életed :D
43/56 anonim válasza:
Egy pár j-t cserélj ki ly-re,és már szinte "tökéletes" lesz a kis tákolmányod,és nem vagyok én hárpia,csak az olyanokkal,mint te vagy,de meg is érdemled drága.:)
44/56 anonim válasza:
Na jól van...
Szerintem hagyjuk abba ezt az egészet. Ne civakodjunk tovább. Jön a karácsony, a szeretet ünnepe, mi meg gerjesztjük a gyűlöletet egymás el nem fogadásával.
Megértettem, a válaszolók nagy része szerint nem vagyok ember... oké. Ne sértegessük egymást, nem is tudjuk ki min ment keresztül. Zárjuk le békésen. Nekem nem érdekem a gyűlölködés, mások elítélése. Remélem nektek sem.
45/56 anonim válasza:
A szívemből beszélsz Daw,leszámítva azt a részt,hogy nem vagy ember.:D
Sajnos annyira felpörögtem,hogy nem tudok aludni...:D Itt pazarlom el az időmet.:)
46/56 anonim válasza:
rendben fel tűnt hogy csak pontos j használok így könnyebb az írás és gyorsabb. tákolmány lehet rossz az életem? nem hiszem. két gyönyörű gyerekem van és egy fantasztikus férjem de te akkor is magadra fogsz maradni szaporodok ez szép szó csak kissé rimitív na ja. lehet nem lehet gyereked?nem tudom nem is érdekel nekem van és fantasztikus érzés anyának lenni.
47/56 anonim válasza:
Köszönöm,hogy már egyből ilyeneket feltételezel,hogy lehet,hogy nem lehet gyermekem,a nőgyógyász hál' Istennek mást állít,csak 21 évesen még nekem nem jött el az ideje.:)
48/56 anonim válasza:
kellemes ünnepeket és jó éjszakát :)
50/56 anonim válasza:
Na végre ti is beláttátok, hogy ez sehova nem vezet.
Így én is Kellemes és szeretetben gazdag ünnepeket kívánok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!