Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire furcsa, hogy nem mennék bele egyéjszakás kalandokba?
Daw te egy álomvilágban élsz és primitív vagy.
Nyugodtan ráncolhatod a homlokod meg is indoklom neked miért mondom ezt.
1.Párkapcsolat azt jelenti,hogy valakit szeretünk ő is szeret minket és ezt kifejezzük úgy is,hogy lefekszünk egymással és boldogság van.
2.Aki nem tekinti magát egy sexuális segédeszköznek az soha nem fog csak azért lefeküdni valakivel mert épp olyan kedve van és áll a farka.Ő az 1. pontban leírtakra vágyik.Ezt hívjuk önbecsülésnek és erkölcsnek.Tehát megtartjuk az emberi értékeinket,mert emberek vagyunk és mert értéket képviselünk magunk és mások előtt/számára.
3.Az egyetlen különbség közted és az útszélen álló ringyók között az az ,hogy amíg téged az állati ösztönök veztetnek,mert zéró önmegtartóztatás és erő van benned őket az anyagiak.
4.Nem kell csodálkozni.hogy azok akik az 1. pontban leírtakat tekintik céljuknak azok egy utolsó patkánynak fognak téged tartani,hiszen semmi emberiesség nincs benned.Magyarán te csak egy tárgy vagy.
Mellesleg azon kívül,hogy nevetséges,primitív és undorító is fel sem fogod,hogy ez miért baj.
Jóccakát.
Kedves Daw!
Előbb kéne beszélgetni a lánnyal, és utána hazavinni....
Azért meg nehogy mi legyünk a hálásak, hogy találtál egy könnyű vérű csajt, és nem valami útszélinek fizetsz. Lassan pottyanj vissza a való életbe.
Ahham... köszönöm a szép jelzőket.
Kicsit nézz körül itt a GyK-n és meg is dől az általad leírt dolgok nagy késze...
Én nem minősítettem le másokat, akkor miért teszitek ezt ti? Nincs két egyforma ember. Az aki meg nem felel meg a belétek sulykolt társadalmi normába, az állat. Ha az vagyok akkor az (szerintetek). Nagy a libidóm, mit tegyek ha nincs éppen barátnőm????????????????? Na?
Tudod belőled lehet egy frigid p*csa lesz majd (nőnek gondollak), akit a férje prostival fog csalni (ne vedd magadra nem kifejezetten neked írtam, hanem mindenkinek, aki elítél). Végül is telibesz@rom mit fröcsögtök rám. Kik lennétek ti hogy különbek lennétek nálam???
"Kicsit nézz körül itt a GyK-n és meg is dől az általad leírt dolgok nagy késze.."
Mondtam hogy álomvilágban élsz.Te ezt az oldalt veszed alapnak ahol a többség kamus kis hülyegyerek. :D
Ha ennyire fikázod az oldalt, minek jársz ide?
Te akarod itt a népet oktatni mi az a szerelem, mikor azt se tudod mi az? (én se tudom) A nagyapám és a nagyanyám 62 évet "húztak le" egymás mellett, ők talán tudják mi az. Te meg a jobb esetbe 20 éveddel, elhanyagolható tapasztalataiddal ilyeneket mondasz? Az is csak egy álomvilág, amiben te élsz. Sőt az én "világom" jóval reálisabb, mit a tiéd. Csak nézd meg a házasságkötések/válások statisztikáját és azután beszélj, arról, hogy mi az álomvilág. Ezek többsége nem szerelem, hanem felelőtlenség, meggondolatlanság. Nem vagyok a házasság ellen, de ez azért eléggé kiábrándító (mármint a satisztika)
Balf@sz???
Ezzel saját magad minősíted. Én nem sértegettelek ilyen szinten, te meg balf@szozol itt. Látod lili megérti. Megérti azt, hogy nincs két egyforma ember. Te meg megégetnéd máglyán azt aki tőled különbözik. Gratulálok a világnézetedhez. Épp ezért tartunk ott, ahol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!