Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire furcsa, hogy nem mennék bele egyéjszakás kalandokba?
Figyelt kérdés
Hosszabb távon gondolkodom, meg szeretném jól érezni magam a párom mellett (már ha lenne). Miért néznek különcnek emiatt? 19/f2011. dec. 22. 22:24
21/56 anonim válasza:
Jó, rendben... tudomásul vettem.
Köszönöm, hogy megosztottad velem a nézetedet. Azt meg sajnálom, hogy ilyen szűk látórörú vagy.
22/56 anonim válasza:
nyomorék miért is neharagugy én nő vagyok ha monogám akarok lenni az leszek ha éjjel nappal basni akarok az teszem.azok az emberek akik igy vélekednek vagy buz ik vagy nőtlenek és a g..ci az agyukra ment vagy alkeszok vagy prostik..had csináljon azt mindenki amit akar
24/56 anonim válasza:
lili891 te nem nő vagy.A nők nem fekszenek le akárkivel.Csak a ringyók.
25/56 anonim válasza:
Egy nőnek meg nem olyan mocskos a szája (inkább pofája a te esetedben) mint neked.
26/56 anonim válasza:
Amúgy ennek a lilinek 2 gyereke van és férje...:D
27/56 anonim válasza:
Daw az a tény,hogy a f@szfejedel amit leplezni már nem nagyon tudsz engem te nőnek hiszel is bizonyitja,hogy mekkora hülye vagy :D
28/56 anonim válasza:
nem is montam h akár kivel szivem és nem ringyó a szex egéséges dolog ha már itt tartunk.ringyó lennék ha egy feles után elmenék akár kivel az hogy öszerakjuk amink van neked is jó nekem is az kölcsönös segitség nyujtás
.és hogy mocskos a szám én tudom hol hogyan lehet beszélni és egy komentelő nem fog engem lenyomorékozni:)
29/56 anonim válasza:
00:07 hát igen sajnos az ilyenek szaporodnak :D
30/56 anonim válasza:
ja igen van 2 gyerekem és mi van szerinted aki anya lett nem volt elötte élete he .gondolod minden anyuka nagymama apáca volt gyerekszülés elött?hagyukmár ezt jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!