Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odaadjam neki vagy inkább ne?
Igazából már nem párkapcsolat, de talán ez a téma áll a legközelebb hozzá...
Egy hónapja szakítottunk a barátommal. Mikor még együtt voltunk, ígértem neki egy karkötőt karácsonyra, amit el is készítettem. A probléma viszont az, hogy amióta szakítottunk, ő levegőnek néz, nem beszél velem. A hátam mögött viszont folyamatosan féltékeny, aggódik értem... Próbálja titkolni, de mindenki látja, hogy fontos vagyok neki még mindig. Arra gondoltam, hogy mivel nem beszélünk, a karkötőt egy borítékba tenném, ráírnám, hogy "mert megígértem", és bedobnám a postaládájába. (Nincs ezzel semmi célom, nem visszaszerezni akarom vagy ilyesmi, csak ha egyszer megígértem...)
Szerintetek jó ötlet vagy inkább várjak, amíg rendeződnek kicsit a dolgok közöttünk és beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!