Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtam neki egy levelet amibe leírtam a terveimet, leírtam a hibáimat, de nem kértem, hogy jöjjön vissza hozzám! Odaadjam neki vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
2 éves kapcsolatomnak lett vége több mint 1 hónapja .Már kb 2-3x találkoztam azóta a lánnyal de csak aktuális dolgokról beszélgettünk , viszont egyszer jól elvoltunk de nem nyomultam ! Nem tudok csak simán barátként ránézni és ez az 1 hónap is már kínkeserves volt számomra ! Azon gondolkozom hogy odaadjam e neki ezt a levelet ! Mit érhetek el ezzel ! Esetleg azt is , hogy többé látni sem akar mert tudja hogy még érzek iránta valamit , esetleg gondolkozik azon amit leírtam ! Nem tudom mi lenne a helyes döntés.... !
Egyébként egy másik lány miatt szakítottunk mert volt egy csók , de ez csak később tudódott ki ! Hibáztam !
De nagyon hiányzik és nagyon nagyon szeretem ! Bármit megtennék érte ! Segítsetek légyszi ! Köszönöm !
22/F
2009. ápr. 12. 13:30
1/7 anonim válasza:
Hát tudod előre kell gondolkozni, nem utólag...Miért csaltad meg, ha annyira szereted? a bizalmát már eljátszottad. Én is erősen elgondolkoznék rajta, lenne-e értelme újra összejönni...Ami megtörtént, nem tehető meg nem történtté semmilyen levéllel sem...
2/7 anonim válasza:
Az jó, hogy megfogalmaztad, de azt már kevésbé tartom jó ötletnek, hogy odaadd neki. Így legalább magaddal tisztába jöttél, de ha már így alakult, egyen benned annyi gerinc, hogy személyesen mondod el neki. Egy levél akárhogy is nézzük csak egy levél. Személytelenebb és egy kicsit gyáva. Olyan mintha nem mernél szembe nézni vele, vagy magaddal, pláne, hogy ez benned is felmerül, tehát nem vagy biztos benne, hogy jó ötlet ez. Szerintem nem, de szíved joga eldönteni. Okos döntést és sok sikert kívánok!
3/7 A kérdező kommentje:
Korábban beszéltem vele személyesen de akkor elég nagy harag volt benne ! Most kedden délután sétálgattunk és tök jól elvoltunk....belefeküdt a padon az ölembe....talán tehettem volna valamit ! Viszont lehet , hogy ő csak barátként szeretne velem lenni ! Nem tudom sajnos....
2009. ápr. 12. 13:43
4/7 anonim válasza:
Hát amíg nem kérdezed meg nem is fogsz rájönni. Az öledbe feküdt, nem ismerem a lányt tehát nem tudom nála mi a normális, de ha én valaki ölébe fekszem akkor jobban kedvelem az illetőt, mint szimpla barát. De ezt csak tőle tudhatod meg. Sok sikert, a 2. voltam.
5/7 anonim válasza:
Ha nem akarnék vmit, nem feküdnék a másik ölébe, még ha korábban már jártunk is...
6/7 anonim válasza:
Én is írtam levelet a volt barátomnak! Nem azért, hogy visszakönyörögjem magam, hanem hogy megmondjak neki dolgokat! Nem vagyunk együtt megint, de a lelkem nagyon nyugodt azóta. Szóval szerintem nem rossz ötlet.
7/7 A kérdező kommentje:
Feltette a kérdést is hogy korábban miért nem csináltunk ilyeneket ? De ha jól tudom közbe azért megadja pár embernek az msn címét ! bár ez még semmi !
2009. ápr. 12. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!