Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha holnap akar talizni sztetek odaadjam a valentinnapi ajándékát?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Nemrég irtam ezt a kérdést. Elég ciki de ővan megharagudva rám meg ő kért egy kis ,,gondolkodási időt,, magának. Vettem neki egy szexy hálóinget de megmondom őszintén semmi kedvem odaadni neki:S Mit csináljak? Odaadjam neki v nem?
Én a helyedben odaadnám neki.. De e miatt ne hívd fel, csak ha ő kezdeményezi a találkozót. Nyugodtan mondd meg neki, hogy ezt neki szántad.. nem másnak.
Sok sikert!
Szia!
Nem minden nő egyforma. Vannak azok, akik gyengédséget, szerelmet és babusgatást igényelnek, romantikát és kedvességet. Vannak, akik azt szeretik ha semmibe sem veszik őket.. Bár ez ritka.. :D Szóval.. olyanok is vannak, akiknél a párkapcsolat és a szerelem nem arról szól, hogy folyton "egymás nyakán lógtok". Ők a visszafogottabb, nyugodt kategória. Vannak a szenvedélyes, szexcentrikus lányok. Ha ismered a párodat, akkor nem nehéz eldönteni hogy ő melyik rétegbe tartozik. Próbálj a kedvére tenni, de ne úgy, hogy kényezteted. Adj meg neki mindent, de ne mindent amit Te adnál, hanem mindent, amit ő szeretne. Változz érte ha meg szeretnéd tartani, bár ez nem szükséges.. Csak fogd vissza magad és őt szeresd. Éreztesd vele, hogy a legjobbat akarod neki és ha neki az a legjobb, hogy nem vagy annyira őrületesen szerelmes, akkor próbáld meg így alakítani a dolgokat. Ha pedig nem működik, akkor túlságosan különbözik az érzelemvilágotok. Ebben az esetben pedig nem tanácsos erőltetni, mert mindketten sérültök. Ha ő nem is, Te mindenképpen. A szexi hálóingről pedig.. ha olyannak ismered, aki szereti az ilyesmit, akkor mindenképpen add neki oda. Valentin-nap lesz, gondolom számít valamire titokban. Te romantikus vagy, pozitív csalódás lehet számára hogy nem valamilyen agyoncsépelt romantikus ajándékkal állítasz be. Mármint úgy értem, ha ő nem szereti ezeket, akkor neki ez pozitív csalódás lehet. Mindenesetre sok szerencsét, menni fog ez ha kitartó vagy és kompromisszumkész! =)
~RB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!