Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon k*cs*gség lenne Szilveszter előtt pár nappal szakítani a barátommal?
Figyelt kérdés
Kapcsolatunkról nem akarok túl sokat írni, elég bonyolult, a lényeg hogy én hónapok óta nem érzem jól magam vele, ezt jeleztem is neki, mégsem történik semmi. Nincs élete, csak játszik a gépén és alszik, ez váltakozik. Sokat vívódtam, de pár napja végleg elhatároztam hogy ennek vége. Karácsony előtt nem lennék képes megmondani neki, de néha úgy érzem Szilveszter előtt se lenne szívem hozzá, néha meg úgy, hogy pontosan arra lesz szükségem hogy jól kibulizzam magam, de vele úgysem nem tudnék. Mit gondoltok? Megvárnátok az újévet?
Hogy okoznék neki kevesebb fájdalmat?
23L
2011. dec. 22. 20:03
11/21 A kérdező kommentje:
Ha érdekel, négy éve a chat.hu-n a közös városunk szobájában ismerkedtünk össze...:)
2011. dec. 22. 20:32
12/21 anonim válasza:
Nem jártam, messze, gondolom akkor is ilyen volt?
13/21 A kérdező kommentje:
Akkor még azért más volt a helyzet, az utóbbi időben halt ki a kapcsolat..és ha felhoztam neki hogy jó lenne valami programot csinálnunk, azt mondja ő nem tiltott soha, menjek a barátaimmal -.-
2011. dec. 22. 20:35
14/21 anonim válasza:
ha neked ez jó, és változtatni nem akar, akkor minél előbb lépj ki ebből a kapcsolatból, neked jobb lesz ő meg tanul belőle ;)
16/21 anonim válasza:
gondolod hátha összejön valami pasika szilveszterkor...
17/21 anonim válasza:
csak nem kilátásban van az új bébi?
18/21 A kérdező kommentje:
Kedves 62%-os, gondolom meggyűlt a bajod a lányokkal, kicsit meg lehetsz keseredve, de csak bulizni szeretnék szilveszterkor, és azt lehet pasik nélkül is nagyon jóól:))
2011. dec. 22. 20:43
19/21 A kérdező kommentje:
Többieknek köszi a segítséget a döntésben:)
2011. dec. 22. 20:44
20/21 anonim válasza:
Menjél. Észre se fogja venni, hogy nem vagy vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!